Повезане вести

Тврди да ће окончати Путинову фаталну грешку у Украјини! Хоће да свргне Владимира и постане следећи председник Русије!

Тврди да ће окончати Путинову фаталну грешку у Украјини! Хоће да свргне Владимира и постане следећи председник Русије!

Мондо 29.01.2024
Надезхдин је Путинов ривал који обећава да ће окончати "фаталну грешку у Украјини" и ослободити Наваљног. Надезхдин је Путинов ривал који обећава да ће окончати "фаталну грешку у Украјини" и ослободити Наваљног. Кандидат за… »
"Путин је против мене, али Бог је на мојој страни": Кандидат на изборима у Русији се узда да ће му "чуда" донети победу

"Путин је против мене, али Бог је на мојој страни": Кандидат на изборима у Русији се узда да ће му "чуда" донети победу

Еуроневс 29.01.2024
Кандидат за председника Русије на предстојећим изборима Борис Надеждин изјавио је да му чуда помажу да победи актуелног председника те земље Владимира Путина у трци за лидера те земље. Он је за бриселски Политико рекао да "Бог… »
"Путин је против мене, али Бог води моју кампању"! Надеждин тврди да није кандидат по налогу Кремља и каже да су му преци…

"Путин је против мене, али Бог води моју кампању"! Надеждин тврди да није кандидат по налогу Кремља и каже да су му преци…

Курир 29.01.2024
Руски председник Владимир Путин је против мене, али је Бог на мојој страни, каже Борис Надеждин који се нада да ће бити кандидат на изборима средином марта који ће одлучивати о шефу Кремља. Бриселски сајт Политико је објавио… »

Вести дана »