Повезане вести

О Боже, па ово није Србија о којој сам слушала - све су били стереотипи: Велика светска звезда одушевљена Златибором, на…

О Боже, па ово није Србија о којој сам слушала - све су били стереотипи: Велика светска звезда одушевљена Златибором, на…

РИНА 29.01.2024
О Боже, па ово није Србија о којој сам слушала - све су били стереотипи: Велика светска звезда одушевљена Златибором, на српској планини се снима филм о Божићу (ФОТО)(ВИДЕО) Златибор – Божићна трпеза, чесница, бадњак и други… »
"Ово није Србија о којој сам слушала" Америчка глумица се одушевила - признала да није хтела да дође "због ратова"

"Ово није Србија о којој сам слушала" Америчка глумица се одушевила - признала да није хтела да дође "због ратова"

Мондо 29.01.2024
Америчка манекенка, глумица и продуценткиња, одушевљена Србијом, посебно Златибором. Америчка манекенка, глумица и продуценткиња, одушевљена Србијом, посебно Златибором Америчка глумица, телевизијска личност и супермодел… »
Дух Златибора и Златибораца у филму „Божић у Србији“ (ВИДЕО)

Дух Златибора и Златибораца у филму „Божић у Србији“ (ВИДЕО)

Ужице огласна табла 29.01.2024
Продуценткиња филма и глумица Каприс Буре, одушевљена пределима и људима, верује да филм доноси светски “бум“ нашој најпосећенијој планини Захваљујући познанству нашег земљака Младена Лазаревића, пореклом из Трнаве и… »
Дух Златибора и Златибораца у филму „Божић у Србији“

Дух Златибора и Златибораца у филму „Божић у Србији“

Глас Западне Србије 29.01.2024
Златибор – Божићна трпеза, чесница, бадњак и други наши традиционални обичаји ове зиме су у кадровима америчких филмаџија, екипе из које већина први пут борави на нашим просторима. Снимају они на снежном Златибору играни филм… »

Вести дана »