Povezane vesti

O Bože, pa ovo nije Srbija o kojoj sam slušala - sve su bili stereotipi: Velika svetska zvezda oduševljena Zlatiborom, na…

O Bože, pa ovo nije Srbija o kojoj sam slušala - sve su bili stereotipi: Velika svetska zvezda oduševljena Zlatiborom, na…

RINA 29.01.2024
O Bože, pa ovo nije Srbija o kojoj sam slušala - sve su bili stereotipi: Velika svetska zvezda oduševljena Zlatiborom, na srpskoj planini se snima film o Božiću (FOTO)(VIDEO) Zlatibor – Božićna trpeza, česnica, badnjak i drugi naši… »
"Ovo nije Srbija o kojoj sam slušala" Američka glumica se oduševila - priznala da nije htela da dođe "zbog ratova"

"Ovo nije Srbija o kojoj sam slušala" Američka glumica se oduševila - priznala da nije htela da dođe "zbog ratova"

Mondo 29.01.2024
Američka manekenka, glumica i producentkinja, oduševljena Srbijom, posebno Zlatiborom. Američka manekenka, glumica i producentkinja, oduševljena Srbijom, posebno Zlatiborom Američka glumica, televizijska ličnost i supermodel Kapris Bure, važi za… »
Duh Zlatibora i Zlatiboraca u filmu „Božić u Srbiji“

PP media 29.01.2024
Zlatibor – Božićna trpeza, česnica, badnjak i drugi naši tradicionalni običaji ove zime su u kadrovima američkih filmadžija, ekipe iz koje većina prvi put boravi na našim prostorima. Snimaju oni na snežnom Zlatiboru igrani film… »
Duh Zlatibora i Zlatiboraca u filmu „Božić u Srbiji“ (VIDEO)

Duh Zlatibora i Zlatiboraca u filmu „Božić u Srbiji“ (VIDEO)

Užice oglasna tabla 29.01.2024
Producentkinja filma i glumica Kapris Bure, oduševljena predelima i ljudima, veruje da film donosi svetski “bum“ našoj najposećenijoj planini Zahvaljujući poznanstvu našeg zemljaka Mladena Lazarevića, poreklom iz Trnave i Gostilja, sada… »

Glas Zapadne Srbije 29.01.2024
Zlatibor – Božićna trpeza, česnica, badnjak i drugi naši tradicionalni običaji ove zime su u kadrovima američkih filmadžija, ekipe iz koje većina prvi put boravi na našim prostorima. Snimaju oni na snežnom Zlatiboru igrani film… »

Vesti dana »