Povezane vesti
"Bili smo intimni samo jednom!" Stefan Karić priznao šta oseća prema starleti posle skandala: Hteo sam da je pozovem...
Kurir 29.01.2024
Starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak. Stefan se, naime, sada oglasio i otkrio da li je imao ikakav kontakt sa Natašom… »
"Više puta mi je došlo da pozovem šaviju": Stefan Karić priznao šta oseća prema starleti posle skandala: "Samo jednom smo…
Blic 29.01.2024
Starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak. Stefan se, naime, sada oglasio i otkrio da li je imao ikakav kontakt sa Natašom… »
Vesti dana »

Snažne poruke sa protesta iz Šapca: studenti najavili novi protest
Nedeljnik pre 26 minutajoš 43 povezane

Dokument dokazao da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Serbian News Media pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Radio sto plus pre 7 satijoš 5 povezanih

Napad na demonstrante u Bačkom Petrovcu, zastrašuju i prete delegatima za izbor predsednika Matice Slovačke
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih