Povezane vesti
Toyota obustavlja isporuke vozila i u Evropi
Biznis.rs 29.01.2024
zbog nepravilne sertifikacije dizel motora. Japanski automobilski gigant Toyota je danas saopštio da obustavlja isporuku deset modela vozila zbog nepravilne sertifikacije njihovih dizel motora. Među tim vozilima, od kojih se neka prodaju u Aziji, Evropi… »
Tojota obustavlja isporuke vozila i u Evropi zbog nepravilne sertifikacije dizel motora
Danas 29.01.2024
Japanski automobilski gigant Tojota (Toyota) je danas saopštio da obustavlja isporuku deset modela vozila zbog nepravilne sertifikacije njihovih dizel motora. Među tim vozilima, od kojih se neka prodaju u Aziji, Evropi i na Bliskom istoku su i popularni… »
Tojota obustavlja isporuke vozila i u Evropi zbog nepravilne sertifikacije dizel motora
Novi magazin 29.01.2024
Japanski automobilski gigant Tojota (Toyota) je danas saopštio da obustavlja isporuku deset modela vozila zbog nepravilne sertifikacije njihovih dizel motora. Među tim vozilima, od kojih se neka prodaju u Aziji, Evropi i na Bliskom istoku su i popularni… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 58 minutajoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana