Повезане вести

Нови проблем за звезду - поново Теодосић: Најбољи играч црвено-белих неизвестан за Валенсију!

Нови проблем за звезду - поново Теодосић: Најбољи играч црвено-белих неизвестан за Валенсију!

Курир 29.01.2024
Црвену звезду након победе против Партизана у вечитом дербију већ у уторак чека дуел 24. кола Евролиге са Валенсијом. Тренинг уочи дуела са шпанским клубом пропустио је најбољи играч Милош Теодосић. Он је добио ударац у недељу… »
Проблемима никад краја: Теодосић пропустио тренинг, упитан за меч против Валенсије

Проблемима никад краја: Теодосић пропустио тренинг, упитан за меч против Валенсије

Телеграф 29.01.2024
Већ дуже време га муче повреде. Кошаркаши Црвене звезде остварили су веома важну победу против најљућег ривала у Вечитом дербију, а већ следи дупло коло Евролиге у ком ће играти против Валенсије први меч. Тренер Звезде Јанис… »
Боломбој опрезан упркос повреди Дејвиса: "Не мислим да ће бити лакше, то је најопаснији моменат"

Боломбој опрезан упркос повреди Дејвиса: "Не мислим да ће бити лакше, то је најопаснији моменат"

Телеграф 29.01.2024
Све је у припреми према речима Боломбоја. Кошаркаши Црвене звезде угостиће екипу Валенсије у 24. колу Евролиге у уторак од 20 часова. Пред сам меч за медије је говорио Џоел Боломбој, истичући важност меча и припремљеност свога… »
Ханга није желео да прича о дербију: "Та утакмица је прошлост, боримо се за живот у Евролиги"

Ханга није желео да прича о дербију: "Та утакмица је прошлост, боримо се за живот у Евролиги"

Телеграф 29.01.2024
Први противник је Валенсија у наредном дуплом колу. Кошаркаши Црвене звезде угостиће екипу Валенсије у 24. колу Евролиге у уторак од 20 часова. Пред сам меч за медије је говорио Адам Ханга, истичући важност меча и припремљеност… »
Сферопулос пред Валенсију: "Први пут играмо дупло коло код куће, али..."

Сферопулос пред Валенсију: "Први пут играмо дупло коло код куће, али..."

Телеграф 29.01.2024
Следи дупло коло у Евролиги... Кошаркаши Црвене звезде угостиће екипу Валенсије у 24. колу Евролиге у уторак од 20 часова. Пред сам меч за медије је говорио Јанис Сферопулос, истичући важност меча и припремљеност свога тима. -… »
Валенсија без Дејвиса против Звезде

Валенсија без Дејвиса против Звезде

РТС 29.01.2024
Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20.00 играју меч 24. кола Евролиге против Валенсије, која ће бити ослабљена неиграњем центра Брендона Дејвиса. Према информацијама које долазе из Шпаније, Дејвис ће пропустити неколико… »
Мумбру нахвалио Звезду пред долазак у Београд: "Доминирали су против Партизана 20 разлике у АБА лиги"

Мумбру нахвалио Звезду пред долазак у Београд: "Доминирали су против Партизана 20 разлике у АБА лиги"

Телеграф 29.01.2024
Тренер Валенсије је имао само речи хвале за тим јаниса Сферопулоса. Кошаркаши Црвене звезде, после победе у дербију, дочекују Валенсију овог уторка од 20. сати у мечу 24. кола Евролиге. Тренер гостију Алекс Мумбру је пред овај… »

Вести дана »