Povezane vesti

Novi problem za zvezdu - ponovo Teodosić: Najbolji igrač crveno-belih neizvestan za Valensiju!

Novi problem za zvezdu - ponovo Teodosić: Najbolji igrač crveno-belih neizvestan za Valensiju!

Kurir 29.01.2024
Crvenu zvezdu nakon pobede protiv Partizana u večitom derbiju već u utorak čeka duel 24. kola Evrolige sa Valensijom. Trening uoči duela sa španskim klubom propustio je najbolji igrač Miloš Teodosić. On je dobio udarac u nedelju u večitom derbiju… »
Sferopulos pred Valensiju: Igramo protiv tima koji ima drugu najbolju odbranu u Evroligi! Moramo da napadamo pametno!

Sferopulos pred Valensiju: Igramo protiv tima koji ima drugu najbolju odbranu u Evroligi! Moramo da napadamo pametno!

Kurir 29.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Valensiju u utakmici 24. kolu Evrolige u utorak od 20 časova. Svoja očekivanja izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos. "Valensija je tim koja ima dobre atlete, veoma su čvrsti. Imaju drugu najbolju odbranu u… »
Sferopulos pred Valensiju: "Prvi put igramo duplo kolo kod kuće, ali..."

Sferopulos pred Valensiju: "Prvi put igramo duplo kolo kod kuće, ali..."

Telegraf 29.01.2024
Sledi duplo kolo u Evroligi... Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Valensije u 24. kolu Evrolige u utorak od 20 časova. Pred sam meč za medije je govorio Janis Sferopulos, ističući važnost meča i pripremljenost svoga tima. - Valensija je tim… »
Hanga nije želeo da priča o derbiju: "Ta utakmica je prošlost, borimo se za život u Evroligi"

Hanga nije želeo da priča o derbiju: "Ta utakmica je prošlost, borimo se za život u Evroligi"

Telegraf 29.01.2024
Prvi protivnik je Valensija u narednom duplom kolu. Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Valensije u 24. kolu Evrolige u utorak od 20 časova. Pred sam meč za medije je govorio Adam Hanga, ističući važnost meča i pripremljenost svoga tima. -… »
Bolomboj oprezan uprkos povredi Dejvisa: "Ne mislim da će biti lakše, to je najopasniji momenat"

Bolomboj oprezan uprkos povredi Dejvisa: "Ne mislim da će biti lakše, to je najopasniji momenat"

Telegraf 29.01.2024
Sve je u pripremi prema rečima Bolomboja. Košarkaši Crvene zvezde ugostiće ekipu Valensije u 24. kolu Evrolige u utorak od 20 časova. Pred sam meč za medije je govorio Džoel Bolomboj, ističući važnost meča i pripremljenost svoga tima. - Sigurno… »
Problemima nikad kraja: Teodosić propustio trening, upitan za meč protiv Valensije

Problemima nikad kraja: Teodosić propustio trening, upitan za meč protiv Valensije

Telegraf 29.01.2024
Već duže vreme ga muče povrede. Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veoma važnu pobedu protiv najljućeg rivala u Večitom derbiju, a već sledi duplo kolo Evrolige u kom će igrati protiv Valensije prvi meč. Trener Zvezde Janis Sferopulos će… »
Valensija bez Dejvisa protiv Zvezde

Valensija bez Dejvisa protiv Zvezde

RTS 29.01.2024
Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.00 igraju meč 24. kola Evrolige protiv Valensije, koja će biti oslabljena neigranjem centra Brendona Dejvisa. Prema informacijama koje dolaze iz Španije, Dejvis će propustiti nekoliko nedelja zbog povrede… »
Mumbru nahvalio Zvezdu pred dolazak u Beograd: "Dominirali su protiv Partizana 20 razlike u ABA ligi"

Mumbru nahvalio Zvezdu pred dolazak u Beograd: "Dominirali su protiv Partizana 20 razlike u ABA ligi"

Telegraf 29.01.2024
Trener Valensije je imao samo reči hvale za tim janisa Sferopulosa. Košarkaši Crvene zvezde, posle pobede u derbiju, dočekuju Valensiju ovog utorka od 20. sati u meču 24. kola Evrolige. Trener gostiju Aleks Mumbru je pred ovaj meč istakao da njegov… »

Vesti dana »