Povezane vesti
"Ja sam se zaljubio u medijsku severinu, ne u pravu" Popović: To nisam mogao da razumem...
Kurir 29.01.2024
Već danima se Severina i Milan Popović nalaze u žiži interesovanja zbog deteta nad kojim je pevačica izgubila starateljstvo. I dok jedni podržavaju tu odluku suda, čini se da ima mnogo više onih koji tuguju sa Severinom. Bilo kako bilo, Milan Popović je… »
"Moj prijatelj je bio zaljubljen u severinu, bili su u vezi" Milan Popović izneo detalje koji se nisu znali o pevačici
Kurir 29.01.2024
Već danima se bruji o odnosu Severine i Milana Popovića, a sve je počelo kada je pevačica izgubila starateljstvo nad detetom. U emisiji "Sceniranje" nedavno je gostovao Popović koji je bez dlake na jeziku pričao o njegovom odnosu sa Severinom. On je… »
Vesti dana »

Nezapamćene scene u Skupštini Zaječara: Privatno obezbeđenje tuče odbornike, jednog dave, drugom cepaju košulju VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 26 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 1 satjoš 59 povezanih

"Dronovi preleću, odjekuju eksplozije": Napadnuta humanitarna flotila kod Krita, pogođeno 10 brodova: Na jednom od plovila i greta tunberg (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 5 povezanih

Dejstva Rusije nisu besmislen rat, već obezbeđivanje sopstvenih interesa
Vesti online pre 16 minutajoš 22 povezane