Povezane vesti
Sam protiv 5: Neverovatan snimak iz Avdijivke, specijalci pokušali da povrate položaj, ali naleteli na neustrašivog…
Kurir 29.01.2024
Izviđački dron zabeležio je neverovatnu scenu na frontu u Ukrajini! Jedan ruski vojnik se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Bitka se navodno odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli neprijateljsko… »
Jeziv snimak sa fronta Ruski vojnik sam protiv 5 neprijatelja: Ovako izgledaju krvave borbe kod Avdijivke
Alo 29.01.2024
Sa fronta u Ukrajini stigao je neverovatan snimak. Na zapisu se vidi jedan ruski vojnik koji se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Kako se navodi, borba se odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli… »
Vesti dana »

U Beogradu protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova; Student u Nišu uhapšen, pušten, pa ponovo uhapšen
RTV pre 50 minutajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

MUP o incidentima u Nišu: Policija postupala dosad prema 11 osoba
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Predsednik Češke Republike: Evropa i sporazum o mineralima sa SAD su bezbednosne garancije za Ukrajinu
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih