Povezane vesti
Sam protiv 5: Neverovatan snimak iz Avdijivke, specijalci pokušali da povrate položaj, ali naleteli na neustrašivog protivnika…
Kurir 29.01.2024
Izviđački dron zabeležio je neverovatnu scenu na frontu u Ukrajini! Jedan ruski vojnik se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Bitka se navodno odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli neprijateljsko uporište… »
Jeziv snimak sa fronta Ruski vojnik sam protiv 5 neprijatelja: Ovako izgledaju krvave borbe kod Avdijivke
Alo 29.01.2024
Sa fronta u Ukrajini stigao je neverovatan snimak. Na zapisu se vidi jedan ruski vojnik koji se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Kako se navodi, borba se odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 3 satajoš 1 povezana