Povezane vesti
Sam protiv 5: Neverovatan snimak iz Avdijivke, specijalci pokušali da povrate položaj, ali naleteli na neustrašivog…
Kurir 29.01.2024
Izviđački dron zabeležio je neverovatnu scenu na frontu u Ukrajini! Jedan ruski vojnik se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Bitka se navodno odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli neprijateljsko… »
Jeziv snimak sa fronta Ruski vojnik sam protiv 5 neprijatelja: Ovako izgledaju krvave borbe kod Avdijivke
Alo 29.01.2024
Sa fronta u Ukrajini stigao je neverovatan snimak. Na zapisu se vidi jedan ruski vojnik koji se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Kako se navodi, borba se odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli… »
Vesti dana »

Krv na sve strane, ljudi vrište: Pucnjava kod tržnog centra, stižu jezivi snimci iz Toronta: Napadači u bekstvu, policija blokirala sve (foto, video)
Blic pre 54 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi: Maskirana grupa napala studenta Pravnog fakulteta u Beogradu
N1 Info pre 24 minutajoš 5 povezanih

Zakon stupio na snagu posle ponoći! Tramp još jednom šokirao svet, pošteđena je samo jedna zemlja
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih