Povezane vesti
Ruanda i Rio Tinto potpisali ugovor o ekspolataciji litijuma
Nova ekonomija 30.01.2024
Istočnoafrička zemlja Ruanda potpisala je sporazum sa rudarskom kompanijom Rio Tinto o istraživanju i eksploataciji litijuma, prenela je Agencija Frans pres (AFP). Sporazum odražava vladine „napore da stimuliše i modernizuje rudarski sektor… »
Ruanda potpisuje ugovor o iskopavanju litija s Rio Tinto
SEEbiz 30.01.2024
LONDON - Ruanda je potpisala ugovor s rudarskim divom Rio Tinto o istraživanju i eksploataciji litija u toj istočnoafričkoj zemlji, javlja AFP. Sporazum odražava "napore vlade da potakne i modernizira rudarski sektor Ruande", rekla je izvršna… »
Ruanda potpisala ugovor o kopanju litijuma sa rudarskim gigantom Rio Tintom
Danas 29.01.2024
Ruanda je potpisala sporazum sa rudarskim gigantom Rio Tinto za istraživanje i eksploataciju litijuma u toj istočnoafričkoj zemlji, prenosi AFP. Sporazum odražava vladine „napore da stimuliše i modernizuje rudarski sektor Ruande“, rekla je… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 19 minutajoš 152 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih