Повезане вести
Маројевић: Награду за своју најризичнију књигу доживљавам као симболички повратак родном месту, па отац ми је радио у…
Нова 30.01.2024
Драго ми је што су награђена баш "Гранична стања", као збирка приповедака и новела, можда најнекомерцијалног жанра којим сам пре двадесет седам година започео прозну каријеру, каже за Нова.рс 27. по реду лауреат награде "Златни… »
Виталова награда за најбољу књигу: "Златни сунцокрет" Игору Маројевићу
Вечерње новости 30.01.2024
НАГРАДУ "Златни сунцокрет" за најбољу књигу на српском језику у 2023. години добио је Игор Маројевић за збирку прича "Гранична стања" у издању "Дерете". Новости/ Ж. Кнежевић Маројевићу је "Виталова награда" припала већином… »
„Гранична стања“ најбоља књига: Игор Маројевић лауреат „Виталове награде“
Нова 30.01.2024
Збирка прича "Гранична стања" Игора Маројевића лауреат је 27. по реду награде "Златни сунцокрет", саопштила је компанија Витал, која стоји иза овог књижевног признања. Жири Награде „Златни сунцокрет“, коју додељује компанија… »
Игору Маројевићу "Златни сунцокрет" за 2023.
РТВ 30.01.2024
БЕОГРАД - Жири Виталове награде већином гласова одлучио је да награду "Златни сунцокрет" за најбољу књигу на српском језику у 2023. години добије Игор Маројевић, за збирку прича "Гранична стања" у издању Дерете из Београда… »
Златни сунцокрет за 2023. Игору Маројевићу за збирку прича 'Гранична стања'
Бета 30.01.2024
Књижевник Игор Маројевић добитник је Виталове награде за 2023. годину за збирку прича Гранична стања. Према мишљењу жирија Виталове награде, међу успелим књижевним остварењима у овој години збирка прича Гранична стања… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 4 сатијош 1 повезана