Povezane vesti
Da li će se Borjan vratiti na marakanu? Nekadašnji kapiten Zvezde emotivno priznao: "Voleo bih samo jedno..."
Kurir 30.01.2024
Milan Borjan je svojim partijama u dresu Crvene zvezde postao ikona navijača i kluba. Ipak, sa Marakane nije otišao na najlepši način, a u intervjuu za Kurir, između ostalog je otkrio i da ima u planu da se vrati u klub koji voli. - U junu mi ističe… »
"Ne znam šta se promenilo za 48 sati" Milan Borjan otkrio nepoznate detalje razgovora sa Barakom Baharom: Videli smo se, a…
Kurir 30.01.2024
Milan Borjan je u godinama za nama stekao status istinske legende Crvene zvezde. Ipak, i pored svih uspeha koje je donosio klubu, sa Marakane je na pozajmicu u Slovan iz Bratislave otišao na način koji je mnoge šokirao. Doskorašnji trener Zvezde, Barak… »
Nisam zaslužio da mi to učine ljudi iz kluba! Borjan otvorio dušu: Zvezda je moj život, ali nekada je bolje okrenuti se i…
Kurir 30.01.2024
Milan Borjan bio je sinonim za uspehe FK Crvena zvezda u proteklom periodu. Dva puta je igrao Ligu šampiona, četiri puta Ligu Evrope, osvojio šest titula i tri nacionalna kupa. Otuda je kao grom iz vedra neba došla vest da ga je novi trener Barak Bahar… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 32 minutajoš 18 povezanih
Danas u Sremskoj Mitrovici sunčano i toplo, ali popodne moguć pljusak sa grmljavinom
Ozon pre 37 minutajoš 17 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 42 minutajoš 13 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 2 minutajoš 11 povezanih
Letnji Aranđelovdan – običaji, verovanja i zašto se veruje da je danas pravi dan za nove početke
Naissus info pre 2 satajoš 10 povezanih