Povezane vesti
„Nikada nisam bila povezana sa KGB“: Evropski parlament pokrenuo istragu protiv Tatjane Ždanoke iz Letonije zbog navoda da je…
Danas 30.01.2024
Nikada nisam bila povezana sa KGB, za razliku od mnogih poznatih letonskih ličnosti, niti sam sarađivala sa bilo kojom drugom obaveštajnom agencijom, poručila je poslanica Evropskog paralmenta iz Letonije Tatjana Ždanoka (73) o kojoj je ta evropska… »
Poslanica EP: Nisam radila u ime ruske Federalne službe bezbednosti
N1 Info 30.01.2024
Nikada nisam bila povezana sa KGB, za razliku od mnogih poznatih letonskih ličnosti, niti sam sarađivala sa bilo kojom drugom obaveštajnom agencijom, poručila je poslanica Evropskog paralmenta iz Letonije Tatjana Ždanoka (73) o kojoj je ta evropska… »
Vesti dana »
Zejni nisu dozvolili da uđe na prajd, evo šta je razlog: Trebalo da nastupi za 5 minuta, usledilo neočekivano
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 21 povezana