Povezane vesti

„Sada kad sam postala majka, muškarci mi se još više udvaraju“

„Sada kad sam postala majka, muškarci mi se još više udvaraju“

Nova 30.01.2024
Goga Sekulić o udvaračima. Pevačica Goga Sekulić je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića otvoreno govorila o svom životu i karijeri. Ona je istakla da sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem ima odličan odnos, te da se… »
"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene": Goga Sekulić šokirala izjavom: "To mi se dešava otkad sam…

"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene": Goga Sekulić šokirala izjavom: "To mi se dešava otkad sam…

Blic 30.01.2024
Pevačica Goga Sekulić otkrila je da je poželjnija muškarcima od kad je postala majka. Naime, Goga Sekulić se razvela od supruga Uroša Domanovića sa kojim je dobila sina, a kako kaže, sada joj muškarci više - Da li veruješ da sada kada sam… »
"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene" Goga Sekulić šokirala izjavom: Od kad sam postala majka...

"Devojke neće da se udaju i rađaju, pa daj ove razvedene" Goga Sekulić šokirala izjavom: Od kad sam postala majka...

Kurir 30.01.2024
Goga Sekulić je otvoreno progovorila o svom životu i karijeri. Pevačica je nakon razvoda od oca svog deteta prvi put otkrila da je poželjnija muškarcima od kad je postala majka. Ona je istakla da sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem ima odličan… »

Vesti dana »