Povezane vesti
Srpski tiktoker otputovao u Tursku na operaciju želuca: Ima 140 kila, platiće 2.500 evra - "Salo mi pritiska dušnik"
Mondo 30.01.2024
Tiktoker i učesnik rijalitija Nenad Lazić Neca, otkrio na Instagramu da putuje u Tursku na operaciju. Tiktoker i učesnik rijalitija Nenad Lazić Neca, otkrio na Instagramu da putuje u Tursku na operaciju Nenad Lazić Neca, bivši učesnik Zadruge, odlučio je… »
Bivši zadrugar krenuo na operaciju želuca: Oglasio se pred put za Tursku: "Budite jaki za mene"
Blic 30.01.2024
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", tiktoker Nenad Neca Lazić rešio je da se podvrgne operaciji smanjivanja želuca u Turskoj. On je najavio na društvenim mrežama da je skupio novac za zahvat koji je dugo želeo kako bi se rešio viška kilograma. Lazić se… »
"Budite jaki za mene" Bivši učesnik Zadruge krenuo u Tursku na operaciju želuca (video)
Kurir 30.01.2024
Tiktoker Nenad Lazić Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", godinama kuburi s viškom kilograma, a sada je odlučio da ih se jednom za svagda reši. Pošto dijete u njegovom slučaju nisu urodile plodom, Neca se odlučio za sve popularniju operaciju… »
Bivši zadrugar mora na operaciju! Napustio Srbiju, sve zabrinuo objavom: Budite jaki za mene!
Alo 30.01.2024
Oglasio se jutros sa aerodroma i otkrio sve. Poznato je da bivši rijaliti učesnik Nenad Neca Lazić vodi borbu sa viškom kilograma, a sada je doneo odluku koja će mnogo toga promeniti!. Naime, Neca se odlučio na operaciju smanjenja želuca i to u Turskoj… »
Vesti dana »

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada, Vučić najavio "vreme odgovornosti" za sve koji su kršili zakon i obećao promene unutar sistema
RTV pre 11 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Vlade đurović vratio pešića U realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 11 minutajoš 35 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 95 povezanih