Povezane vesti

Srpski tiktoker otputovao u Tursku na operaciju želuca: Ima 140 kila, platiće 2.500 evra - "Salo mi pritiska dušnik"

Srpski tiktoker otputovao u Tursku na operaciju želuca: Ima 140 kila, platiće 2.500 evra - "Salo mi pritiska dušnik"

Mondo 30.01.2024
Tiktoker i učesnik rijalitija Nenad Lazić Neca, otkrio na Instagramu da putuje u Tursku na operaciju. Tiktoker i učesnik rijalitija Nenad Lazić Neca, otkrio na Instagramu da putuje u Tursku na operaciju Nenad Lazić Neca, bivši učesnik Zadruge… »
Bivši zadrugar krenuo na operaciju želuca: Oglasio se pred put za Tursku: "Budite jaki za mene"

Bivši zadrugar krenuo na operaciju želuca: Oglasio se pred put za Tursku: "Budite jaki za mene"

Blic 30.01.2024
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", tiktoker Nenad Neca Lazić rešio je da se podvrgne operaciji smanjivanja želuca u Turskoj. On je najavio na društvenim mrežama da je skupio novac za zahvat koji je dugo želeo kako bi se rešio viška kilograma… »
"Budite jaki za mene" Bivši učesnik Zadruge krenuo u Tursku na operaciju želuca (video)

"Budite jaki za mene" Bivši učesnik Zadruge krenuo u Tursku na operaciju želuca (video)

Kurir 30.01.2024
Tiktoker Nenad Lazić Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", godinama kuburi s viškom kilograma, a sada je odlučio da ih se jednom za svagda reši. Pošto dijete u njegovom slučaju nisu urodile plodom, Neca se odlučio za sve popularniju operaciju… »
Bivši zadrugar mora na operaciju! Napustio Srbiju, sve zabrinuo objavom: Budite jaki za mene!

Bivši zadrugar mora na operaciju! Napustio Srbiju, sve zabrinuo objavom: Budite jaki za mene!

Alo 30.01.2024
Oglasio se jutros sa aerodroma i otkrio sve. Poznato je da bivši rijaliti učesnik Nenad Neca Lazić vodi borbu sa viškom kilograma, a sada je doneo odluku koja će mnogo toga promeniti!. Naime, Neca se odlučio na operaciju smanjenja želuca i to u… »

Vesti dana »