Povezane vesti
Zakazan početak suđenja Belivuku i Miljkoviću zbog pranja para
Politika 30.01.2024
Viši sud u Beogradu zakao je za 29. februar pripremno ročište pred početak suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama i ostalim osumnjičenima da su novcem stečenim od kriminalnih delatnosti kupovali luksuzne automobile, stanove i… »
Lično sam kupio automobil za Miljkovićevu ljubavnicu „Cinderellu“, a Belivuk je pretio da će mi pregaziti brata: Novi detalji…
Nova 30.01.2024
Govoreći o tome kako je raspolagao sa novcem klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koji se sumnja da je stečen kriminalnim radnjama, a potom ubacivan u legalne tokove kroz nekretnine, automobile i skupocene satove, u istrazi o tome kako je grupa… »
Ročište Belivukovoj grupi zbog pranja novca zakazano za 29. februar
Euronews 30.01.2024
Viši sud u Beogradu zakazao je za 29. februar pripremno ročište pred početak suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama i ostalim osumnjičenima da su novcem stečenim od kriminalnih delatnosti kupovali luksuzne automobile, stanove i… »
Belivuk i Miljković sa suprugama u sudnici: Zakazan početak suđenja za pranje para tvrde da su milione uštedeli
Kurir 30.01.2024
Pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, njihovih supruga Bojane i Tanje koji je pokrenut zbog sumnje da su prali novac, zakazano je pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu za 29. februar i 1. mart. Osim Belivuka… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija i dalje ispred Filozofskog fakulteta. Potresno svedočenje studenta: Policajci me uvukli u lift, privodili
Nova pre 28 minutajoš 19 povezanih

Dačić o protestima u Novom Sadu: “Nije bilo brutalnosti, bilo je napada na policiju”
Serbian News Media pre 23 minutajoš 18 povezanih

Strašna Švedska nadigrala Tursku, da li smo na pomolu neviđene senzacije?
Nova pre 28 minutajoš 34 povezane

"Bio je jednostavno bolji teniser": Novaka ceo život napadali, zato sad neće to da radi Sineru i Alkarazu
Mondo pre 2 satajoš 64 povezane