Povezane vesti
Moja: Nadal je kao bik koji je bio zatvoren godinu dana
Sport klub 30.01.2024
Rafael Nadal se uspešno oporavlja od povrede u Brizbejnu i planira maksimalan povratak na teren. To je u intervjuu španskim novinarima rekao njegov trener Karlos Moja. – Sve ide na bolje – ističe bivši broj 1 i šampion Rolan Garosa iz 1998. – I dalje smo… »
Rafa Nadal se vraća u Dohi
Sportski žurnal 30.01.2024
Trener Karlos Moja objavio da je Španac počeo da trenira. Trener Rafeala Nadala Karlos Moja je najavio da je Španac počeo ponovo da trenira, i da očekuje da bude spreman za ATP turnir u Dohi. Nadal je početkom godine igrao na turniru u Brizbejnu, a u… »
Vesti dana »
Stravična nesreća na mostu Beška: Kombi udario u oznaku radova na putu, sumnja se da ima povređenih, stvara se ogromna kolona na autoputu
Blic pre 24 satajoš 40 povezanih
Fudbaleri Bosne i Hercegovine na korak od nokaut faze, Švajcarska i Kanada prošle dalje
Nedeljnik pre 57 minutajoš 35 povezanih
Prikupljanje dokaza ili zastrašivanje: Policija i dalje saslušava građane koji su govorili o zvučnom topu 15. marta (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 43 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 8 satijoš 12 povezanih
"Toplotni talas ugrožava živote": Dramatično upozorenje SZO nakon rekordnih temperatura širom Evrope
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih