Povezane vesti
Moja: Nadal počeo da trenira, igraće na ATP turniru u Dohi
Politika 30.01.2024
MADRID – Rafael Nadal je počeo ponovo da trenira, očekujem da bude spreman za ATP turnir u Dohi, izjavio je trener španskog tenisera Karlos Moja. Nadal je početkom godine nastupio na turniru u Brizbejnu, a u četvrtfinalu ovog turnira je poražen od… »
Moja: Nadal je kao bik koji je bio zatvoren godinu dana
Sport klub 30.01.2024
Rafael Nadal se uspešno oporavlja od povrede u Brizbejnu i planira maksimalan povratak na teren. To je u intervjuu španskim novinarima rekao njegov trener Karlos Moja. – Sve ide na bolje – ističe bivši broj 1 i šampion Rolan Garosa iz 1998. – I… »
Rafa Nadal se vraća u Dohi
Sportski žurnal 30.01.2024
Trener Karlos Moja objavio da je Španac počeo da trenira. Trener Rafeala Nadala Karlos Moja je najavio da je Španac počeo ponovo da trenira, i da očekuje da bude spreman za ATP turnir u Dohi. Nadal je početkom godine igrao na turniru u Brizbejnu, a… »
Nadal se vratio na teren, igra u Dohi i Americi
Sportske.net 30.01.2024
Karlos Moja je govorio o oporavku Rafaela Nadal i potvrdio da se Španac vratio treninzima. Nadal je početkom meseca stigao do četvrtfinala turnira u Brizbejnu, ali je zbog povrede morao da odustane i otkaže učešće na prvom grend slemu. Moja, koji… »
Vesti dana »
Ponoćna liturgija u hramu Svetog Save Veliki broj vernika se okupio u svetinji u Beogradu (foto)
Kurir pre 4 satijoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane