Povezane vesti
Otac me je omrzo nakon nasilnog gubitka nevinosti! Tatjana iz Velikog Brata: Nije hteo da čuje za mene
Mondo 30.01.2024
Tatjana Jovančević ispričala je stravične detalje silovanja i zlostavljanja koje je preživela kada je imala samo 16 godina i otkrila kako ju je otac nakon toga omrzao. Tatjana Jovančević ispričala je stravične detalje silovanja i zlostavljanja koje je… »
Nakon nasilnog gubitka nevinosti otac nije želeo da čuje za nju: Šok izjava koju će pamtiti ceo život "Omrznuo me je i…
Kurir 30.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta " Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Bivša učesnica rijalitija… »
Vesti dana »

(Mape) nevreme stiže u Srbiju! Oglasio se RHMZ, hitna upozorenja izdavaće jedan do dva sata unapred, očekujte grad i puno kiše!
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Na današnji dan: Kolumbo isplovio ka Americi, prvi radio talasi na Balkanu, umro Solženjicin
Radio 021 pre 17 minutajoš 2 povezane