Povezane vesti
Otac me je omrzo nakon nasilnog gubitka nevinosti! Tatjana iz Velikog Brata: Nije hteo da čuje za mene
Mondo 30.01.2024
Tatjana Jovančević ispričala je stravične detalje silovanja i zlostavljanja koje je preživela kada je imala samo 16 godina i otkrila kako ju je otac nakon toga omrzao. Tatjana Jovančević ispričala je stravične detalje silovanja i zlostavljanja koje je… »
Nakon nasilnog gubitka nevinosti otac nije želeo da čuje za nju: Šok izjava koju će pamtiti ceo život "Omrznuo me je i…
Kurir 30.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta " Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Bivša učesnica rijalitija… »
Vesti dana »

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 8 minutajoš 35 povezanih

(BLOG) Napeto u Novom Sadu: Dekan pustio policiju u zgradu Filozofskog fakulteta, stigla i Žandarmerija
N1 Info pre 28 minutajoš 58 povezanih

Pafos - Crvena zvezda uživo: Ovo je 11 crveno-belih za Ligu šampiona!
Mondo pre 28 minutajoš 21 povezana

Direktor 'Srbijagasa' kaže da će američke sankcije NIS-u ponovo biti odložene
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 32 povezane

Kakva čistka u KK Crvena zvezda! Posle Lazića, Mitrovića i Nedovića - otišao još jedan miljenik "delija"1
Večernje novosti pre 28 minutajoš 28 povezanih