Povezane vesti
Otac učenice iz „Ribnikara“: Poražavajuće je izveštavanje tabloida o suđenju koje je zatvoreno za javnost
N1 Info 30.01.2024
Žarko Cvejić, otac učenice škole "Vladislav Ribnikar", smatra da je poražavajuće izveštavanje tabloida o ovom slučaju, sa svim detaljima, a suđenje je inače, zatvoreno za javnost. „To mi izgleda poražavajuće, kao i mnogo toga u našem društvu. Ili… »
Otac učenice iz „Ribnikara“: Poražavajuće je izveštavanje tabloida o suđenju koje je zatvoreno za javnost
Danas 30.01.2024
Žarko Cvejić, otac učenice škole „Vladislav Ribnikar“, smatra da je poražavajuće izveštavanje tabloida o ovom slučaju, sa svim detaljima, a suđenje je inače, zatvoreno za javnost. „To mi izgleda poražavajuće, kao i mnogo toga u našem društvu. Ili… »
Otac učenice iz Ribnikara: Poražavajuća je odluka da se suđenje roditeljima K.K. zatvori za javnost
Novi magazin 30.01.2024
Žarko Cvejić otac učenice škole "Vladislav Ribnikar" smatra da je poražavajuća odluka suda da suđenje roditeljim K.K bude zatvorena za javnost i da su je svi očekivali. „Odluka zatvaranja suđenja za javnost izgleda mi poražavajuće, kao i mnogo toga u… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta – i do 40 stepeni
RTV Novi Pazar pre 11 minutajoš 32 povezane

U ukrajinskom napadu jedna osoba ubijena i oštećen industrijski objekat, saopštila Rusija
Slobodna Evropa pre 56 minutajoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 46 minutajoš 17 povezanih