Povezane vesti
Džaferi: Prestojeći izbori u Severnoj Makedoniji su od izuzetnog značaja za budućnost zemlje
Euronews 30.01.2024
Predstojeći predsednički i parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji su od izuzetnog značaja za budućnost zemlje, jer će odrediti tok kretanja i napredak u narednom periodu, izjavio je danas premijer u prelaznoj vladi RSM Taljat Džaferi. Džaferi je to… »
Džaferi: Predstojeći izbori izuzetno važni za Severnu Makedoniju
Danas 30.01.2024
Novoizabrani predsednik prelazne vlade Severne Makedonije Talat Džaferi ocenio je danas da su predstojeći izbori, koje će pripremiti i sprovesti njegova vlada, ključni za evropsku budućnost zemlje. „Predstojeći izbori su izuzetno važni za budućnost… »
Vesti dana »
Za dva dana pašće mesečna količina padavina: Meteorolog otkriva koliko će trajati zahlađenje i kada sneg stiže u Beograd
Blic pre 1 satjoš 53 povezane
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 17 minutajoš 43 povezane
"Mislio sam da je narandžasto svetlo, a onda sam video otvoreni plamen" Ispovest mladića koji je pozvao vatrogasce zbog požara u zgradi Vjesnika
Alo pre 7 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 27 minutajoš 20 povezanih