Povezane vesti
Mrežama kružilo da je umrla: Oglasila se Hanka Paldum, pevačica potresena: "Tužno i jadno, živa sam i zdrava"
Blic 30.01.2024
Pevačica Hanka Paldum potresla se nakon što se na društvenim mrežama pojavila vest da je preminula. Tim povodom Hanka se oglasila za domaće medije. - Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i… »
Hanka Paldum van sebe, kruži vest da je umrla: Tužno i jadno, upravo sam dobila tu informaciju, po ko zna koji put...
Kurir 30.01.2024
Pevačica Hanka Paldum (67) je van sebe nakon navoda na društvenim mrežama da je preminula. Hanka se potresla nakon što su je na društvenim mrežama "sahranili" - Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa… »
Vesti dana »
Priveden dosadašnji šef beogradske policije zbog nestanka muškarca
BBC News pre 1 satjoš 127 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 29 povezanih
Monarhisti traže ostavke Dačića i Vasiljevića posle hapšenja načelnika beogradske policije
Beta pre 18 minutajoš 25 povezanih
Tramp na povratku iz Kine: Prva rečenice iranskog predloga bila je neprihvatljiva, ostalo nisam ni čitao
RTV pre 13 minutajoš 62 povezane
Zelenski odgovor Vojske Ukrajine na težak ruski napad u Kijevu
Pravo u centar pre 8 minutajoš 30 povezanih