Повезане вести

Певачица потврдила тужне вести! Преминуо први муж Зорице Марковић

Певачица потврдила тужне вести! Преминуо први муж Зорице Марковић

Ало 30.01.2024
Зорица Марковић је јавности открила да је са својим првим супругом одржавала добре односе и након развода. Данас је јавност потресла вест о смрти Браца Зататезала, првог супруга познате фолк певачице Зорице Марковић. Браца је… »
Зорица Марковић сломљена након смрти првог мужа: Певачица кроз сузе о Браци са којим има сина: "Илији је претешко, у шоку…

Зорица Марковић сломљена након смрти првог мужа: Певачица кроз сузе о Браци са којим има сина: "Илији је претешко, у шоку…

Блиц 30.01.2024
Први супруг певачице Зорице Марковић, Браца Затезало, преминуо је након кратке болести. Зорица Марковић се тим поводом кроз сузе огласила за "Блиц". - Шта да кажем, тешко нам је, у шоку смо, била је краћа болест. То је била моја… »
"Преварио ме је само једном и никада више": Овако је Зорица Марковић причала о првом мужу Браци који је умро након краће…

"Преварио ме је само једном и никада више": Овако је Зорица Марковић причала о првом мужу Браци који је умро након краће…

Блиц 30.01.2024
Први супруг певачице Зорице Марковић, Браца Затезало, преминуо је након кратке болести, а вест о његовој смрти потврђена из породице Марковић. Зорица је својевремено за домаће медије открила да ју је Браца преварио само једном… »
Умро први муж Зорице Марковић након краће болести: Њему је певачица родила сина

Умро први муж Зорице Марковић након краће болести: Њему је певачица родила сина

Блиц 30.01.2024
Први супруг певачице Зорице Марковић, Браца Затезало преминуо је након кратке болести, а вест о његовој смрти потврђена из породице Марковић. Зорица Марковић је јавности открила да је са својим првим супругом одржавала добре… »
Ово је био Први муж Зорице Марковић: Певачица само једном објавила слику са њим, ево како су изгледали на венчању (фото)

Ово је био Први муж Зорице Марковић: Певачица само једном објавила слику са њим, ево како су изгледали на венчању (фото)

Блиц 30.01.2024
Први супруг певачице Зорице Марковић, Браца Затезало, преминуо је након кратке болести, а вест о његовој смрти потврђена из породице Марковић, преносе домаћи медији. Зорица је својевремено на свом Инстаграму објавила слику са… »
Нисмо се надали да ће тако брзо да оде! Зорица Марковић за Ало! кроз сузе проговорила о бившем супругу

Нисмо се надали да ће тако брзо да оде! Зорица Марковић за Ало! кроз сузе проговорила о бившем супругу

Ало 30.01.2024
Први супруг певачице Зорице Марковић, Браца Затезало, преминуо је након кратке болести. Данас је јавност потресла вест о смрти Браца Зататезала, првог супруга познате фолк певачице Зорице Марковић. Браца је преминуо након кратке… »
Много ми је тешко! Певачица не може да сакрије бол, ево ко је био први супруг Зорице Марковић

Много ми је тешко! Певачица не може да сакрије бол, ево ко је био први супруг Зорице Марковић

Ало 30.01.2024
Познато је да је Зорица била у јако добрим односима са својим првим супругом који данас преминуо након краће болести. Данас је јавност потресла вест о смрти Браца Зататезала, првог супруга познате фолк певачице Зорице Марковић… »

Вести дана »