Povezane vesti
Pevačica potvrdila tužne vesti! Preminuo prvi muž Zorice Marković
Alo 30.01.2024
Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Danas je javnost potresla vest o smrti Braca Zatatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke… »
Umro prvi muž Zorice Marković nakon kraće bolesti: Njemu je pevačica rodila sina
Blic 30.01.2024
Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo preminuo je nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti potvrđena iz porodice Marković. Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda… »
"Prevario me je samo jednom i nikada više": Ovako je Zorica Marković pričala o prvom mužu Braci koji je umro nakon kraće…
Blic 30.01.2024
Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo, preminuo je nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti potvrđena iz porodice Marković. Zorica je svojevremeno za domaće medije otkrila da ju je Braca prevario samo jednom. - Prvi muž me je… »
Zorica Marković slomljena nakon smrti prvog muža: Pevačica kroz suze o Braci sa kojim ima sina: "Iliji je preteško, u šoku…
Blic 30.01.2024
Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo, preminuo je nakon kratke bolesti. Zorica Marković se tim povodom kroz suze oglasila za "Blic". - Šta da kažem, teško nam je, u šoku smo, bila je kraća bolest. To je bila moja najveća ljubav u… »
Ovo je bio Prvi muž Zorice Marković: Pevačica samo jednom objavila sliku sa njim, evo kako su izgledali na venčanju (foto)
Blic 30.01.2024
Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo, preminuo je nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti potvrđena iz porodice Marković, prenose domaći mediji. Zorica je svojevremeno na svom Instagramu objavila sliku sa njim i pokazala kako su… »
Zorica Marković nije dobro nakon vesti o smrti njenog prvog supruga!
Svet plus 30.01.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Zorica Marković oglasila nakon tragične vesti o smrti prvog supruga, ugostitelja Brace Zatezala. Ona priznaje da nije dobro nakon teškog saznanja. Zorica kaže da je izgubila najveću ljubav u svom životu, a njen… »
Umro bivši muž Zorice Marković! Pevačica utučena od bola: Mnogo mi je teško, sa njim imam predivnog sina...
Kurir 30.01.2024
Kako je Granda preno, danas je nakon kraće bolesti preminuo Braca Zatezalo, bivši muž Zorice Marković. Zorica Marković iz braka sa Bracom ima sina Iliju za koga ističe da je najbolje dete na svetu. Kada smo kontaktirali pevačicu, javila se tihim… »
Mnogo mi je teško! Pevačica ne može da sakrije bol, evo ko je bio prvi suprug Zorice Marković
Alo 30.01.2024
Poznato je da je Zorica bila u jako dobrim odnosima sa svojim prvim suprugom koji danas preminuo nakon kraće bolesti. Danas je javnost potresla vest o smrti Braca Zatatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon… »
Nismo se nadali da će tako brzo da ode! Zorica Marković za Alo! kroz suze progovorila o bivšem suprugu
Alo 30.01.2024
Prvi suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo, preminuo je nakon kratke bolesti. Danas je javnost potresla vest o smrti Braca Zatatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna… »
Vesti dana »
![‘Mi za umor ne znamo’: Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac](https://nstatic.net/818/38987818kxpqfx.jpg)
‘Mi za umor ne znamo’: Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
Danas pre 6 satijoš 12 povezanih
![Slede hladniji dani, biće i snega: Oglasio se RHMZ rano jutros, evo kada se očekuje prestanak padavina](https://nstatic.net/331/38988331pdkjgs.jpg)
Slede hladniji dani, biće i snega: Oglasio se RHMZ rano jutros, evo kada se očekuje prestanak padavina
Telegraf pre 42 minutajoš 11 povezanih