Повезане вести
Шеф ме суспендовао јер сам играо карте на послу: Певач радио као пословођа - Имао плату 1.000 марака, за ноћ узео 10.000
Мондо 30.01.2024
Шако Полумента је почео да пева захваљујући шестомесечној суспензији с посла. Шако Полумента је почео да пева захваљујући шестомесечној суспензији с посла Шако Полумента је растао у скромној породици, уз петоро браће и сестру… »
"Био сам суспендован на послу, нисам имао од чега да живим": Шако Полумента о тешким тренуцима, открио непознате детаље из…
Блиц 30.01.2024
Шако Полумента одрастао је у скромној породици, уз петоро браће и сестру, а сада је испричао како је дошло до тога да постане певач, као и ко му је највише помогао. Певач је открио како је због суспензије на послу почео да се… »
"Нисам имао од чега да живим" Шако Полумента о тешким тренуцима, један сусрет променио је све: Био сам суспендован сам на 6…
Курир 30.01.2024
Шако Полумента никад није крио да је одрастао у скромној породици, уз петоро браће и сестру, као и да је игром случаја постао певач. Али мало ко зна да му је Маринко Роквић много помогао на почетку каријере и да је заслужан што… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 5 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана