Povezane vesti
Šef me suspendovao jer sam igrao karte na poslu: Pevač radio kao poslovođa - Imao platu 1.000 maraka, za noć uzeo 10.000
Mondo 30.01.2024
Šako Polumenta je počeo da peva zahvaljujući šestomesečnoj suspenziji s posla. Šako Polumenta je počeo da peva zahvaljujući šestomesečnoj suspenziji s posla Šako Polumenta je rastao u skromnoj porodici, uz petoro braće i sestru, kao i da je igrom slučaja… »
"Bio sam suspendovan na poslu, nisam imao od čega da živim": Šako Polumenta o teškim trenucima, otkrio nepoznate detalje iz…
Blic 30.01.2024
Šako Polumenta odrastao je u skromnoj porodici, uz petoro braće i sestru, a sada je ispričao kako je došlo do toga da postane pevač, kao i ko mu je najviše pomogao. Pevač je otkrio kako je zbog suspenzije na poslu počeo da se bavi muzikom, ali i kako je… »
Vesti dana »

(BLOG) Komemorativni skupovi širom Srbije: U toku okupljanje kod Prokopa u Beogradu, kolona krenula iz Zemuna
N1 Info pre 52 minutajoš 59 povezanih

Građanima Srbije stizaće hitne SMS poruke zbog snežnog nevremena! Rhmz se oglasio sa najnovijim upozorenjem, narednih 48 sati je ključno: "Može prouzrokovati odrone i bujice"
Blic pre 26 minutajoš 97 povezanih

Obradović: Svi su dobro, sem Marija, koji će duže vreme biti odsutan
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 30 povezanih