Povezane vesti
Šef me suspendovao jer sam igrao karte na poslu: Pevač radio kao poslovođa - Imao platu 1.000 maraka, za noć uzeo 10.000
Mondo 30.01.2024
Šako Polumenta je počeo da peva zahvaljujući šestomesečnoj suspenziji s posla. Šako Polumenta je počeo da peva zahvaljujući šestomesečnoj suspenziji s posla Šako Polumenta je rastao u skromnoj porodici, uz petoro braće i sestru, kao i da je… »
"Bio sam suspendovan na poslu, nisam imao od čega da živim": Šako Polumenta o teškim trenucima, otkrio nepoznate detalje iz…
Blic 30.01.2024
Šako Polumenta odrastao je u skromnoj porodici, uz petoro braće i sestru, a sada je ispričao kako je došlo do toga da postane pevač, kao i ko mu je najviše pomogao. Pevač je otkrio kako je zbog suspenzije na poslu počeo da se bavi muzikom, ali i… »
"Nisam imao od čega da živim" Šako Polumenta o teškim trenucima, jedan susret promenio je sve: Bio sam suspendovan sam na 6…
Kurir 30.01.2024
Šako Polumenta nikad nije krio da je odrastao u skromnoj porodici, uz petoro braće i sestru, kao i da je igrom slučaja postao pevač. Ali malo ko zna da mu je Marinko Rokvić mnogo pomogao na početku karijere i da je zaslužan što se Šako danas bavi… »
Vesti dana »
"Buknuo veliki požar na 15 minuta od nas" Srpska influenserka se oglasila iz la: "Molimo se da se ne proširi"
Telegraf pre 36 minutajoš 77 povezanih
Vučević: Predlog Vlade - dva povećanja plate ove godine za prosvetare; Oglasili se i sindikati
Sputnik pre 1 satjoš 36 povezanih
MSP: Protestna nota BiH potvrda da nije zainteresovana za dobrosusedske odnose
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Mapa otkriva u koliko sati stižu kiša i zahlađenje u Srbiju: Pogledajte kada će se vreme naglo promeniti
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih