Повезане вести

“Сад ћу да извучем кинту”: Објављен снимак Александра Јерковића из изборне ноћи који би могао много тога да објасни ВИДЕО…

“Сад ћу да извучем кинту”: Објављен снимак Александра Јерковића из изборне ноћи који би могао много тога да објасни ВИДЕО…

Нова 31.01.2024
Новим снимком који је освануо на Инстаграму наставља се онлајн окршај дојучерашњих сарадника и носиоца парламентарне и београдске листе коалиције “Ми, глас из Народа”, доктора Бранимира Несторовића и Александра Јерковића, око… »
Наставља се свађа Несторовића и Јерковића! "Сад ћу да извучем кинту" - Уследио жесток одговор

Наставља се свађа Несторовића и Јерковића! "Сад ћу да извучем кинту" - Уследио жесток одговор

Мондо 31.01.2024
Наставља се свађа Бранимира Несторовића и Александра Јерковића. Наставља се свађа Бранимира Несторовића и Александра Јерковића. Свађа између "Ми - Глас народа" Бранимира Несторовића и Александра Јерковића, носиоца листе овог… »
"Ооо, САД ћу да извучем: Кинту!" Сапуница Несторовић - Јерковић се не зауставља, из арсенала "оружја" сада су извукли видео…

"Ооо, САД ћу да извучем: Кинту!" Сапуница Несторовић - Јерковић се не зауставља, из арсенала "оружја" сада су извукли видео…

Блиц 31.01.2024
Свађа између "Ми - Глас народа" Бранимира Несторовића и Александра Јерковића, носиоца листе овог удружења за изборе у Београду не јењава, а некадашњи првоборци а садашњи љути ривали су са оптужби о издаји прешли на "рат"… »

Вести дана »