Povezane vesti

Učim od njega, srećna sam: Katarina Živković tvrdi da je pronašla svog princa na belom konju

Učim od njega, srećna sam: Katarina Živković tvrdi da je pronašla svog princa na belom konju

Večernje novosti 31.01.2024
LjUBAVNI život Katarine Živković godinama intrigira javnost, a pevačica je sada odlučila da otkrije pravu istinu. Foto: Privatna arhiva Kaća je otkrila sve detalje emotivne veze i priznala da je konačno našla onog pravog, iako je do sad svoj… »
Godinama krila da je u vezi! "On je moj mentor, moja ljubav" - Katarina Živković konačno priznala da ima dečka!

Godinama krila da je u vezi! "On je moj mentor, moja ljubav" - Katarina Živković konačno priznala da ima dečka!

Mondo 31.01.2024
Poslednja veza o kojoj je govorila javno je ona sa fudbalerom Borkom Veselinovićem. Poslednja veza o kojoj je govorila javno je ona sa fudbalerom Borkom Veselinovićem Pevačica Katarina Živković svoj ljubavni život krije "kao zmija noge" godinama… »
Pevačica ima novog dečka, spremna za brak: "Ljubav mog života", godinama je tražila muškarca: "On je moj mentor"

Pevačica ima novog dečka, spremna za brak: "Ljubav mog života", godinama je tražila muškarca: "On je moj mentor"

Blic 31.01.2024
Folk pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Katarina Živković potvrdila je da ima novog dečka. Katarina je istakla da je već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna. -… »
Kaća Živković godinama krila da je u vezi: On je ljubav mog života! Pevačica otkriva detalje o partneru: Moj je mentor i…

Kaća Živković godinama krila da je u vezi: On je ljubav mog života! Pevačica otkriva detalje o partneru: Moj je mentor i…

Kurir 31.01.2024
Pevačica Katarina Živković ima dečka i uživa u ljubavi, što je i sama potvrdila. Pevačica je otkrila sve detalje emotivne veze i priznala da je konačno našla onog pravog, iako je do sad svoj privatni život krila od medija. -Ja sam godinama… »

Vesti dana »