Повезане вести

„Душан Влаховић ми је слао поруке“: Ема Радујко открила детаље односа са фудбалером

„Душан Влаховић ми је слао поруке“: Ема Радујко открила детаље односа са фудбалером

Нова 31.01.2024
Млада певачица открила је да је својевремено имала контакт са фудбалером. Ема Радујко признала је у емисији „Амиџи шоу“ да јој је писао фудбалер Душан Влаховић. Водитељ је питао певачицу која два фрајера са домаће сцене су… »
"Душан Влаховић ми је писао!" Ема Радујко шокирала: Открила да јој је фудбалер слао поруке, а овако је реаговала

"Душан Влаховић ми је писао!" Ема Радујко шокирала: Открила да јој је фудбалер слао поруке, а овако је реаговала

Курир 31.01.2024
Ема Радујко открила је у емисији "Амиџи шоу" да јој је писао фудбалер Душан Влаховић. Огњен је питао Ему која два фрајера са домаће сцене су најбољи по њој. - Може Душан Влаховић и Лука Јовић - рекла је Ема Радујко. - Да ли… »
Фудбалери су најбољи фрајери! Ема Радујко открила име познатог играча који јој је слао поруке - "Више ми не пише"

Фудбалери су најбољи фрајери! Ема Радујко открила име познатог играча који јој је слао поруке - "Више ми не пише"

Мондо 31.01.2024
Певачица Ема Радујко открила име фудбалера који јој је на Инстаграму "слао емотиконе" Певачица Ема Радујко открила име фудбалера који јој је на Инстаграму "слао емотиконе" Певачица Ема Радујко, која је недавно направила пометњу… »

Вести дана »