Povezane vesti
Priština bi da nas izbaci sa Kosmeta
Vesti online 31.01.2024
Generalni direktor Telekom Srbija Vladimir Lučić je rekao da očekuje da predstavnici međunarodne zajednice utiču na prištinsku administraciju i Agenciju za zaštitu konkurencije da se obustavi postupak protiv MTS-a, kao i da ova kompanija dobije treću… »
Lučić: MTS će biti još jači na Kosovu i Metohiji i poslovati i u budućnosti
Politika 31.01.2024
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom momentu, Srbima… »
Lučić: "Telekom Srbija je kompanija sa velikim međunarodnim ugledom i znamo da zaštitimo naše interese kada su ugroženi"
Blic 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek najuspešnije… »
Direktor Telekoma Lučić nakon posete Prištini: "Optimista sam, ali borba za MTS se nastavlja - znamo da zaštitmo naše interese"…
Kurir 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek najuspešnije… »
Lučić: MTS će poslovati na Kosovu i Metohiji u budućnosti
RTV 31.01.2024
BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom momentu… »
Vesti dana »

Tramp o okončanju rata: I Rusija i Ukrajina će morati da ustupe teritorije jedna drugoj
N1 Info pre 31 minutajoš 94 povezane

Izraelska vojska nastavila napade na punktove za distribuciju pomoći: Oko 40 mrtvih
B92 pre 26 minutajoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 90 povezanih