Povezane vesti

Priština bi da nas izbaci sa Kosmeta

Priština bi da nas izbaci sa Kosmeta

Vesti online 31.01.2024
Generalni direktor Telekom Srbija Vladimir Lučić je rekao da očekuje da predstavnici međunarodne zajednice utiču na prištinsku administraciju i Agenciju za zaštitu konkurencije da se obustavi postupak protiv MTS-a, kao i da ova kompanija dobije… »
Lučić: MTS će biti još jači na Kosovu i Metohiji i poslovati i u budućnosti

Lučić: MTS će biti još jači na Kosovu i Metohiji i poslovati i u budućnosti

Politika 31.01.2024
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom momentu, Srbima… »
Lučić: "Telekom Srbija je kompanija sa velikim međunarodnim ugledom i znamo da zaštitimo naše interese kada su ugroženi"

Lučić: "Telekom Srbija je kompanija sa velikim međunarodnim ugledom i znamo da zaštitimo naše interese kada su ugroženi"

Blic 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek… »
Direktor Telekoma Lučić nakon posete Prištini: "Optimista sam, ali borba za MTS se nastavlja - znamo da zaštitmo naše…

Direktor Telekoma Lučić nakon posete Prištini: "Optimista sam, ali borba za MTS se nastavlja - znamo da zaštitmo naše…

Kurir 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek… »
Lučić: MTS će poslovati na Kosovu i Metohiji u budućnosti

Lučić: MTS će poslovati na Kosovu i Metohiji u budućnosti

RTV 31.01.2024
BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom… »

Vesti dana »