Povezane vesti
Priština bi da nas izbaci sa Kosmeta
Vesti online 31.01.2024
Generalni direktor Telekom Srbija Vladimir Lučić je rekao da očekuje da predstavnici međunarodne zajednice utiču na prištinsku administraciju i Agenciju za zaštitu konkurencije da se obustavi postupak protiv MTS-a, kao i da ova kompanija dobije… »
Lučić: MTS će biti još jači na Kosovu i Metohiji i poslovati i u budućnosti
Politika 31.01.2024
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom momentu, Srbima… »
Lučić: "Telekom Srbija je kompanija sa velikim međunarodnim ugledom i znamo da zaštitimo naše interese kada su ugroženi"
Blic 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek… »
Direktor Telekoma Lučić nakon posete Prištini: "Optimista sam, ali borba za MTS se nastavlja - znamo da zaštitmo naše…
Kurir 31.01.2024
Posle sastanaka sa predstavnicima međunarodne zajednice u Prištini optimista sam da ćemo sve probleme koje Telekom ima na KiM rešiti uspešno, izjavio je danas generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić gostujući na RTS. Čelni čovek… »
Lučić: MTS će poslovati na Kosovu i Metohiji u budućnosti
RTV 31.01.2024
BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će MTS i u budućnosti poslovati na Kosovu i Metohiji i omogućiti signal za oko 30.000 domaćinstava na tom području. On je naglasio da je na području KiM u ovom… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu "I nama je dosta krvi", prostorije SNS zasute jajima
RTV pre 47 minutajoš 41 povezana

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 27 minutajoš 24 povezane

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih