Povezane vesti
"Ja sam do 18. Godine živeo s baba živkom u sobi" Aca Sofronijević o teškom odrastanju - Naučio sam da čuvam i štedim
Mondo 31.01.2024
Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio da zbog obima posla ne stiže da troši novac, pa "lako i uštedi" Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio da zbog obima posla ne stiže da troši novac, pa "lako i uštedi" Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, koji… »
Živeo sam sa bakom Živkom u sobi, svoju nisam ni imao! Aca Sofronijević progovorio o svojoj teškoj prošlosti: Krvav rad i…
Kurir 31.01.2024
U emisiji Divan Šou na Kurir televiziji harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, govorio je o tome da li je istini da harmonikaši lepo žive: - Svi koji mnogo i krvavo rade i poštuju svoj posao, moraju dobro da žive i u nekom momentu dođe neka… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane