Povezane vesti
"Ja sam do 18. Godine živeo s baba živkom u sobi" Aca Sofronijević o teškom odrastanju - Naučio sam da čuvam i štedim
Mondo 31.01.2024
Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio da zbog obima posla ne stiže da troši novac, pa "lako i uštedi" Harmonikaš Aca Sofronijević otkrio da zbog obima posla ne stiže da troši novac, pa "lako i uštedi" Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, koji je jedan od… »
Živeo sam sa bakom Živkom u sobi, svoju nisam ni imao! Aca Sofronijević progovorio o svojoj teškoj prošlosti: Krvav rad i…
Kurir 31.01.2024
U emisiji Divan Šou na Kurir televiziji harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, govorio je o tome da li je istini da harmonikaši lepo žive: - Svi koji mnogo i krvavo rade i poštuju svoj posao, moraju dobro da žive i u nekom momentu dođe neka životna… »
Vesti dana »

Svečani prijem ispred vindzora Tramp i kralj Čarls ušli u kočije, Vašington i London sklapaju veliki dil
Alo pre 17 minutajoš 32 povezane

Još sutra svežije u Sremskoj Mitrovici, a onda i preko 30 stepeni
Ozon pre 11 minutajoš 27 povezanih

"Tragedija! Znao sam ga otkada je bio dete..." Trener kod kog je Milovanović debitovao slomljen zbog Deksine smrti: "Bio je karakter i pre svega dobar čovek"
Kurir pre 27 minutajoš 51 povezana

Bogdan Jovičić prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu, studenti pozivaju na protest
Vreme pre 36 minutajoš 18 povezanih

„Agresivno gurao druge na kordon policije“: Novo hapšenje zbog protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Nova pre 22 minutajoš 20 povezanih