Повезане вести
"Упропастила си ми мозак, не могу да издржим": Ша направио хаос у "Елити", урлао на Миону: "Иживљаваш се на мени"
Блиц 31.01.2024
Репер Ненад Алексић Ша, иако се још званично није развео од своје супруге Вање Алексић, упловио је у романсу са Мионом Јовановић. Њих своје су започели везу у " Елити", а репер љубоморним сценама сваког дана шокира јавност… »
"Упропастила си ми мозак, не могу да издржим" Ша подивљао и беснео на Миону: Иживљаваш се на мени! (видео)
Курир 31.01.2024
Након журке у Белој кући дошло је до разних размирица и сукоба, а један од најпроблематичнијих био је између Ненада Алексића Ша и Мионе Јовановић. Иако се чинило да су упловили у мирну луку, репер је изгубио компас и беснео на… »
Врела акција Ша и мионе Репер навалио на њу, препустили се страстима након бруталне свађе
Ало 31.01.2024
Њих двоје су након ове свађе успели да смире страсти. Учесници Елите Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић синоћ су имали жестоку свађу, када је реперу засметало њено понашање. Атмосфера је у једном тренутку постала веома напета… »
Брутална свађа Мионе и Ша Репер побеснео, настао хаос у Белој кући!
Ало 31.01.2024
Још једна свађа у низу између Ша и Мионе. Учесници Елите Миона Јовановић и Ненад Алексић Ша не престају са расправама. Миона је легла у кревет поред Ненада Алексића, а у кревету су њих двоје започели још једну расправу. Наиме… »
Вести дана »

У Србији поново 30+ степени, а од овог датума стижу јесење кише и захлађење
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Мала Госпојина: Рођење Пресвете Богородице почетак испуњења Божјег плана спасења људског рода
ИнфоКГ пре 46 минутајош 15 повезаних

Трумп пријети Афганистану 'лошим стварима' ако не врати Баграм
Слободна Европа пре 1 сатјош 10 повезаних

Три особе животно угрожене након удеса на сајму Сви пребачени на одељење реанимације
Ало пре 31 минутајош 20 повезаних

Британски Премијер данас званично признаје палестину: Израел бесан на Стармера, ево која је реакција Трампа
Вечерње новости пре 31 минутајош 8 повезаних