Повезане вести

Дара Бубамара купује стан у другој држави! Певачица открила и свој нови надимак

Дара Бубамара купује стан у другој држави! Певачица открила и свој нови надимак

Вести онлине 31.01.2024
Дара Бубамара открила је да купује стан у другој држави, не желевши да говори о детаљима. – У плану је куповина некретнине у другој држави. Нећу о томе да причам док то не буде 100 посто сигурно, да не избаксузирам. За сада смо… »
Дара Бубамара зарадила 300.000 евра на турнеји у Америци: Певачица купује некретнину у иностранству

Дара Бубамара зарадила 300.000 евра на турнеји у Америци: Певачица купује некретнину у иностранству

Нова 31.01.2024
Певачица улаже у некретнине. Певачица Дара Бубамара недавно се вратила са турнеје у Америци, где је, како се наводи за 10 дана зарадила око 300.000 евра, пише Блиц. Она је сада признала да планира куповину још једне некретнине… »
"Како зарадим, тако потрошим" Дара Бубамара зарадила 300.000 евра, открила да купује некретнину у другој држави: "Само донесем…

"Како зарадим, тако потрошим" Дара Бубамара зарадила 300.000 евра, открила да купује некретнину у другој држави: "Само донесем…

Блиц 31.01.2024
Певачица Дара Бубамара недавно се вратила са турнеје у Америци, где је, како се наводи за 10 дана зарадила око 300.000 евра. Она је сада признала да планира куповину још једне некретнине, али и да "мало има колико је зарадила"… »
"Више нисам Дара Бубамара, сад ме зову Мали Мрав" Певачица након три деценије каријере добила нови надимак!

"Више нисам Дара Бубамара, сад ме зову Мали Мрав" Певачица након три деценије каријере добила нови надимак!

Курир 31.01.2024
Дара Бубамара је открила како 30 година уназад наступа скоро сваког викенда, због чега је пријатељи у шали зову Мали Мрав јер је много вредна. - Више нисам Бубамара, сад ме зову Мали Мрав, каже Радојка Аџић, алијас Дара… »

Вести дана »