Povezane vesti

Dara Bubamara kupuje stan u drugoj državi! Pevačica otkrila i svoj novi nadimak

Dara Bubamara kupuje stan u drugoj državi! Pevačica otkrila i svoj novi nadimak

Vesti online 31.01.2024
Dara Bubamara otkrila je da kupuje stan u drugoj državi, ne želevši da govori o detaljima. – U planu je kupovina nekretnine u drugoj državi. Neću o tome da pričam dok to ne bude 100 posto sigurno, da ne izbaksuziram. Za sada smo samo u pregovorima… »
Dara Bubamara zaradila 300.000 evra na turneji u Americi: Pevačica kupuje nekretninu u inostranstvu

Dara Bubamara zaradila 300.000 evra na turneji u Americi: Pevačica kupuje nekretninu u inostranstvu

Nova 31.01.2024
Pevačica ulaže u nekretnine. Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi, gde je, kako se navodi za 10 dana zaradila oko 300.000 evra, piše Blic. Ona je sada priznala da planira kupovinu još jedne nekretnine, ali i da „malo ima… »
"Kako zaradim, tako potrošim" Dara Bubamara zaradila 300.000 evra, otkrila da kupuje nekretninu u drugoj državi: "Samo…

"Kako zaradim, tako potrošim" Dara Bubamara zaradila 300.000 evra, otkrila da kupuje nekretninu u drugoj državi: "Samo…

Blic 31.01.2024
Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi, gde je, kako se navodi za 10 dana zaradila oko 300.000 evra. Ona je sada priznala da planira kupovinu još jedne nekretnine, ali i da "malo ima koliko je zaradila", ali je istakla da joj… »
"Koliko sam zaradila, malo i imam" Dara Bubamara o trošenju para - besna kola, skupe stvari i još jedna nekretnina!

"Koliko sam zaradila, malo i imam" Dara Bubamara o trošenju para - besna kola, skupe stvari i još jedna nekretnina!

Mondo 31.01.2024
Pevačica Dara Bubamara otkrila da planira kupovinu još jedne nekretnine. Pevačica Dara Bubamara otkrila da planira kupovinu još jedne nekretnine Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi na kojoj je, navodno, za 10 dana zaradila… »
"Više nisam Dara Bubamara, sad me zovu Mali Mrav" Pevačica nakon tri decenije karijere dobila novi nadimak!

"Više nisam Dara Bubamara, sad me zovu Mali Mrav" Pevačica nakon tri decenije karijere dobila novi nadimak!

Kurir 31.01.2024
Dara Bubamara je otkrila kako 30 godina unazad nastupa skoro svakog vikenda, zbog čega je prijatelji u šali zovu Mali Mrav jer je mnogo vredna. - Više nisam Bubamara, sad me zovu Mali Mrav, kaže Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara. Folk pevačica… »

Vesti dana »