Повезане вести

Угашена Инстаграм страница која је ширила расизам у Србији

Угашена Инстаграм страница која је ширила расизам у Србији

Н1 Инфо 31.01.2024
Компанија Мета уклонила је налог ЦрнацСпоттед на Инстраграму, као и налоге који су повезани са њим. Реч је профилу који шири расизам у Србији, о чему је Н1 писао. „Истерај *амуге напоље“, „аух, добар за њиву“ само су неки од… »
Шире расизам у Србији! Кришом сликају тамнопуте људе, па јавно објављују слике, а онда креће хаос! Ево о чему је реч (фото)…

Шире расизам у Србији! Кришом сликају тамнопуте људе, па јавно објављују слике, а онда креће хаос! Ево о чему је реч (фото)…

Курир 31.01.2024
На друштвеној мрежи Инстаграм освануо је сраман профил под називом "Црнац Споттед Србија", који шири расизам, говор мржње, крши људска права и неовлашћено дели фотографије људи афричког порекла који станују у Србији или су у… »
Профил на Инстаграму шири расизам у Србији: Фотографишу људе афричког порекла, па објаве време и локацију

Профил на Инстаграму шири расизам у Србији: Фотографишу људе афричког порекла, па објаве време и локацију

Решетка 31.01.2024
„Истерај *амуге напоље“, „аух, добар за њиву“ само су неки од увредљивих, расистичких коментара остављених на Инстаграм страници Црнац Споттед Србија. Уз фотографије и поруке где се налазе, нпр. „у Нишу“… И сам назив налога… »
Профил на Инстаграму шири расизам у Србији

Профил на Инстаграму шири расизам у Србији

Нови магазин 31.01.2024
"Истерај *амуге напоље", "аух, добар за њиву" само су неки од увредљивих, расистичких коментара остављених на Инстаграм страници Црнац Споттед Србија. Уз фотографије и поруке где се налазе, нпр. "у Нишу"... И сам назив налога… »

Н1 Инфо 31.01.2024
"Истерај *амуге напоље", "аух, добар за њиву" само су неки од увредљивих, расистичких коментара остављених на Инстаграм страници Црнац Споттед Србија. Уз фотографије и поруке где се налазе, нпр. "у Нишу"... И сам назив налога… »

Вести дана »