Повезане вести
"Мука ми је и боли ме стомак" Неци се слошило након операције желуца
Курир 31.01.2024
Ненад Лазић, илити Неца ТикТокер, данас је оперисао желудац у Турској, у жељи да изгуби килограме којих већ годинама не успева да се реши. - Данас сам се оперисао, процес опорављања креће - казао је Неца на друштвеним мрежама… »
(Фото) бивши задругар се јавио из операционе сале: У Турској оперише желудац, па тражи подршку: "Време је, пожелите ми срећу"…
Блиц 31.01.2024
Учесник ријалитија "Задруга" Ненад Лазић Неца отишао је у Турску због операције желуца, како би своју линију могао да доведе до савршенства. Наиме, Неца се јуче огласио на друштвеним мрежама и са пратиоцима поделио како се осећа… »
Бивши задругар на операционом столу! Процурила прва фотографија из болнице (фото)
Курир 31.01.2024
Ненад Лазић, познатији као Неца, бивши учесник ријалитија "Задруга", већ дуже време се бори с вишком килограма. Након неуспеха са дијетама, одлучио се за популарну операцију смањења желуца коју ће обавити у Турској. На… »
Вести дана »

Данас се одржава Војна парада: Ови делови града су затворени, измењене трасе чак 25 линија градског превоза
Нова пре 19 минутајош 16 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 19 минутајош 13 повезаних

Дњепар под руским ударом – погођена стамбена зграда; Москва демантује оптужбе Талина о нарушавању ваздушног простора
РТС пре 19 минутајош 14 повезаних

Велика војна парада „Снага јединства“ у Београду — шта ц́е бити приказано
Спутник пре 1 сатјош 9 повезаних