Povezane vesti
"Muka mi je i boli me stomak" Neci se slošilo nakon operacije želuca
Kurir 31.01.2024
Nenad Lazić, iliti Neca TikToker, danas je operisao želudac u Turskoj, u želji da izgubi kilograme kojih već godinama ne uspeva da se reši. - Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće - kazao je Neca na društvenim mrežama, pa otkrio da mu… »
(Foto) bivši zadrugar se javio iz operacione sale: U Turskoj operiše želudac, pa traži podršku: "Vreme je, poželite mi…
Blic 31.01.2024
Učesnik rijalitija "Zadruga" Nenad Lazić Neca otišao je u Tursku zbog operacije želuca, kako bi svoju liniju mogao da dovede do savršenstva. Naime, Neca se juče oglasio na društvenim mrežama i sa pratiocima podelio kako se oseća. - Pozdrav, dragi… »
Bivši zadrugar na operacionom stolu! Procurila prva fotografija iz bolnice (foto)
Kurir 31.01.2024
Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", već duže vreme se bori s viškom kilograma. Nakon neuspeha sa dijetama, odlučio se za popularnu operaciju smanjenja želuca koju će obaviti u Turskoj. Na beogradskom aerodromu… »
Vesti dana »
Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović ili Primorac
BBC News pre 48 minutajoš 12 povezanih
Danas hladno i petežno oblačno vreme: Na jugu sneg, temperatura do pet stepeni
Euronews pre 42 minutajoš 8 povezanih
Provale i pljačke zbog narkotika: Uhapšeno najmanje 27 osoba u Los Anđelesu usred katastrofe sa požarima
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih
Netanjahu šalje direktora Mosada na pregovore o prekidu rata u Gazi
Danas pre 13 satijoš 5 povezanih