Povezane vesti

"Muka mi je i boli me stomak" Neci se slošilo nakon operacije želuca

"Muka mi je i boli me stomak" Neci se slošilo nakon operacije želuca

Kurir 31.01.2024
Nenad Lazić, iliti Neca TikToker, danas je operisao želudac u Turskoj, u želji da izgubi kilograme kojih već godinama ne uspeva da se reši. - Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće - kazao je Neca na društvenim mrežama, pa otkrio da mu… »
(Foto) bivši zadrugar se javio iz operacione sale: U Turskoj operiše želudac, pa traži podršku: "Vreme je, poželite mi…

(Foto) bivši zadrugar se javio iz operacione sale: U Turskoj operiše želudac, pa traži podršku: "Vreme je, poželite mi…

Blic 31.01.2024
Učesnik rijalitija "Zadruga" Nenad Lazić Neca otišao je u Tursku zbog operacije želuca, kako bi svoju liniju mogao da dovede do savršenstva. Naime, Neca se juče oglasio na društvenim mrežama i sa pratiocima podelio kako se oseća. - Pozdrav, dragi… »
Bivši zadrugar na operacionom stolu! Procurila prva fotografija iz bolnice (foto)

Bivši zadrugar na operacionom stolu! Procurila prva fotografija iz bolnice (foto)

Kurir 31.01.2024
Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", već duže vreme se bori s viškom kilograma. Nakon neuspeha sa dijetama, odlučio se za popularnu operaciju smanjenja želuca koju će obaviti u Turskoj. Na beogradskom aerodromu… »

Vesti dana »