Повезане вести

"Мука ми је и боли ме стомак" Неци се слошило након операције желуца

"Мука ми је и боли ме стомак" Неци се слошило након операције желуца

Курир 31.01.2024
Ненад Лазић, илити Неца ТикТокер, данас је оперисао желудац у Турској, у жељи да изгуби килограме којих већ годинама не успева да се реши. - Данас сам се оперисао, процес опорављања креће - казао је Неца на друштвеним мрежама… »
(Фото) бивши задругар се јавио из операционе сале: У Турској оперише желудац, па тражи подршку: "Време је, пожелите ми срећу"…

(Фото) бивши задругар се јавио из операционе сале: У Турској оперише желудац, па тражи подршку: "Време је, пожелите ми срећу"…

Блиц 31.01.2024
Учесник ријалитија "Задруга" Ненад Лазић Неца отишао је у Турску због операције желуца, како би своју линију могао да доведе до савршенства. Наиме, Неца се јуче огласио на друштвеним мрежама и са пратиоцима поделио како се осећа… »
Бивши задругар на операционом столу! Процурила прва фотографија из болнице (фото)

Бивши задругар на операционом столу! Процурила прва фотографија из болнице (фото)

Курир 31.01.2024
Ненад Лазић, познатији као Неца, бивши учесник ријалитија "Задруга", већ дуже време се бори с вишком килограма. Након неуспеха са дијетама, одлучио се за популарну операцију смањења желуца коју ће обавити у Турској. На… »

Вести дана »