Povezane vesti
„Da li vi gospodo nešto radite“: Oštar odgovor Dragana Đilasa uredništvu RTS-a
N1 Info 31.01.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je Kolegijum Radio-televizije Srbije (RTS) da li na javnom servisu "nešto rade" osim što "veličaju" šefa države Aleksandra Vučića i pišu pisma njemu (Đilasu), a ističući da u dva… »
„Da li vi, gospodo sa RTS, nešto radite, osim što veličate Vučića i pišete meni pisma“: Oštar odgovor Dragana…
Nova 31.01.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je Kolegijum Radio-televizije Srbije (RTS) da li na javnom servisu "nešto rade" osim što "veličaju" šefa države Aleksandra Vučića i pišu pisma njemu (Đilasu), a ističući da u dva… »
Četvrto pismo Dragana Đilasa RTS: Da li vi, gospodo, nešto radite, osim što veličate Vučića i meni pišete pisma?
Danas 31.01.2024
Dopisivanje između RTS i Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, se nastavlja. Đilas je sada pitao:“Da li vi, gospodo, u RTS-u nešto radite, osim što veličate Vučića i meni pišete pisma?“ Ovo je, inače, četvrto pismo koje je… »
Vesti dana »
Južna Koreja, SAD i Japan osnivaju sekretarijat za trilateralnu saradnju
Al Jazeera pre 10 minutajoš 5 povezanih
Denver je ništa bez Jokića: Oslabljeni Pelikansi prekinuli seriju pobeda Nagetsa!
Hot sport pre 36 minutajoš 11 povezanih
Skandalozna konferencija kapitena tzv. Kosova posle bežanije: "Kosovo je Kosovo ili Kosovo je Albanija"
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih