Povezane vesti
"Za sreću mi nedostaju brak i deca" Vuk Kostić priznao - Prodao sam očevu jedrilicu, jer nisam imao para za ležarinu
Mondo 31.01.2024
Glumac Vuk Kostić progovorio o porodici i braku koji su imali njegov otac i majka. Glumac Vuk Kostić progovorio o porodici i braku koji su imali njegov otac i majka Glumca Vuka Kostića decenijama gledamo na malim ekranima i velikom platnu, a javnosti je… »
"Brak i dete mi nedostaju za sreću": Vuk Kostić nikad iskrenije: "Prodao sam očevu jedrilicu jer nisam imao para za ležarinu"…
Blic 31.01.2024
Glumac Vuk Kostić može se pohvaliti zapaženim ulogama, zavidnom karijerom, ali kako ističe skladan brak i dete mu nedostaju kako bi osetio kompletnu životnu sreću. - Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba… »
Vesti dana »
Simonović Bratić: Misiju Evropskog parlamenta ne zanimaju činjenice i istina; Raguš: Delagacija bez interesovanja za prava Srba sa KiM i nezakonite proteste
RTV pre 3 satajoš 56 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 6 satijoš 9 povezanih
Operativna licenca za NIS ističe u ponoć, Marković: MOL je dobar izbor, ne očekujem dalja američka uslovljavanja
RTS pre 43 minutajoš 24 povezane
Opozicija tražila od misije EP povlačenje novca iz fondova i sankcije funkcionerima SNS
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih