Повезане вести

Барбара Бобак отказује наступе! Посао јој утиче на здравље, донела одлуку - "Нико није жељан пара"

Барбара Бобак отказује наступе! Посао јој утиче на здравље, донела одлуку - "Нико није жељан пара"

Мондо 31.01.2024
Певачица Барбара Бобак одлучила је да смањи обим посла, јер јој утиче на здравље. Певачица Барбара Бобак одлучила је да смањи обим посла, јер јој утиче на здравље. Певачица Барбара Бобак која је за кратко време постала једна… »
Барбара Бобак донела шок одлуку! Лавовски се борим, превише је, договорила сам се са тимом...

Барбара Бобак донела шок одлуку! Лавовски се борим, превише је, договорила сам се са тимом...

Курир 31.01.2024
Барбара Бобак изградила је озбиљно име на естради и за кратко време постала једна од најтраженијих певачица, чији се наступи распродају невероватном брзином. Иако наступа по неколико пута недељно, помама за њом не јењава, а… »
Барбара Бобак отказује наступе: Певачица донела одлуку: "Утиче ми на глас, нисам жељна пара"

Барбара Бобак отказује наступе: Певачица донела одлуку: "Утиче ми на глас, нисам жељна пара"

Блиц 31.01.2024
Певачица Барбара Бобак преко ноћи је постала једна од најтраженијих и најплаћенијих певачица, међутим одлучила је да смањи број наступа. - Ја се лавовски борим против умора, одморим када сам на годишњем одмору – каже Барбара… »

Вести дана »