Povezane vesti
Talas štrajkova u Nemačkoj proširuje se na najprometnije aerodrome
RTV 31.01.2024
BERLIN - Protesti radnika u Nemačkoj će se sutra proširiti i na neke važne aerodrome, uključujući onaj najprometniji u Frankfurtu, nakon što je sindikat Verdi pozvao na štrajk osoblja koje obezbeđuje bezbednost na aerodromima da bi tako povećao pritisak… »
Širi se talas protesta u Nemačkoj: Od sutra u štrajk stupaju i radnici najprometnijih aerodroma
Euronews 31.01.2024
Protesti radnika u Nemačkoj će se sutra proširiti i na neke važne aerodrome, uključujući onaj najprometniji u Frankfurtu, nakon što je sindikat Verdi pozvao na štrajk osoblja koje obezbeđuje bezbednost na aerodromima da bi tako povećao pritisak na Vladu… »
Podrška nemačkim farmerima stiže i od aerodromskog osoblja: Sutra nema letova
Telegraf 31.01.2024
Svi putnici koji su želeli da sutra polete sa frankfurtskog aerodroma će morati da promene planove. Protesti radnika u Nemačkoj će se sutra proširiti i na neke važne aerodrome, uključujući onaj najprometniji u Frankfurtu, nakon što je sindikat Verdi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza i upozorenja za Srbiju: ledena kiša, poledica i jak vetar tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 34 povezane
Đokovićeva 400. grend slem pobeda za plasman u osminu finala Australijan opena
NIN pre 1 satjoš 31 povezana
Evroposlanik odao poštu poginulima u padu nadstrešnice u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Danas pre 16 minutajoš 19 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih