Povezane vesti

Seka Aleksić se oglasila nakon priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: „Sram bilo svakog ko mi dira porodicu“

Seka Aleksić se oglasila nakon priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: „Sram bilo svakog ko mi dira porodicu“

Nova 31.01.2024
Pevačica Seka Aleksić doživela je neprijatnost kada su na društvenim mrežama počele da kruže glasine o njenoj porodici i braku, u čijem je centru njen suprug Veljko Pilkić. Tviterom se pre nekoliko dana proširila „informacija“ da je muž popularne… »
"Neka se plaše Boga" Seka Aleksić ogorčena zbog priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: "Sram bilo svakog ko mi…

"Neka se plaše Boga" Seka Aleksić ogorčena zbog priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: "Sram bilo svakog ko mi…

Blic 31.01.2024
Tviterom se pre nekoliko dana proširila "informacija" da je muž Seke Aleksić napravio dete dadilji. Seka Aleksić je odmah reagovala na ovakve kako i sama kaže izmišljotine i stala u zaštitu kako svoje porodice, tako i svog supruga Veljka Piljikića… »
Mrežama kruži da je Veljko napravio sina dadilji! Seka Aleksić se oglasila - Sram bilo svakog ko mi dira brak i muža

Mrežama kruži da je Veljko napravio sina dadilji! Seka Aleksić se oglasila - Sram bilo svakog ko mi dira brak i muža

Mondo 31.01.2024
Seka Aleksić oglasila se nakon priča da je suprug Veljko Piljikić navodno vara s dadiljom. Seka Aleksić oglasila se nakon priča da je suprug Veljko Piljikić navodno vara s dadiljom. Već neko vreme na društvenim mrežama kruži "informacija", da je suprug… »

Vesti dana »