Повезане вести

Сека Алексић се огласила након приче да је њен муж Вељко направио дете дадиљи: „Срам било сваког ко ми дира породицу“

Сека Алексић се огласила након приче да је њен муж Вељко направио дете дадиљи: „Срам било сваког ко ми дира породицу“

Нова 31.01.2024
Певачица Сека Алексић доживела је непријатност када су на друштвеним мрежама почеле да круже гласине о њеној породици и браку, у чијем је центру њен супруг Вељко Пилкић. Твитером се пре неколико дана проширила „информација“ да… »
"Нека се плаше Бога" Сека Алексић огорчена због приче да је њен муж Вељко направио дете дадиљи: "Срам било сваког ко ми…

"Нека се плаше Бога" Сека Алексић огорчена због приче да је њен муж Вељко направио дете дадиљи: "Срам било сваког ко ми…

Блиц 31.01.2024
Твитером се пре неколико дана проширила "информација" да је муж Секе Алексић направио дете дадиљи. Сека Алексић је одмах реаговала на овакве како и сама каже измишљотине и стала у заштиту како своје породице, тако и свог… »
Мрежама кружи да је Вељко направио сина дадиљи! Сека Алексић се огласила - Срам било сваког ко ми дира брак и мужа

Мрежама кружи да је Вељко направио сина дадиљи! Сека Алексић се огласила - Срам било сваког ко ми дира брак и мужа

Мондо 31.01.2024
Сека Алексић огласила се након прича да је супруг Вељко Пиљикић наводно вара с дадиљом. Сека Алексић огласила се након прича да је супруг Вељко Пиљикић наводно вара с дадиљом. Већ неко време на друштвеним мрежама кружи… »

Вести дана »