Povezane vesti
Seka Aleksić se oglasila nakon priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: „Sram bilo svakog ko mi dira porodicu“
Nova 31.01.2024
Pevačica Seka Aleksić doživela je neprijatnost kada su na društvenim mrežama počele da kruže glasine o njenoj porodici i braku, u čijem je centru njen suprug Veljko Pilkić. Tviterom se pre nekoliko dana proširila „informacija“ da je muž… »
"Neka se plaše Boga" Seka Aleksić ogorčena zbog priče da je njen muž Veljko napravio dete dadilji: "Sram bilo svakog ko mi…
Blic 31.01.2024
Tviterom se pre nekoliko dana proširila "informacija" da je muž Seke Aleksić napravio dete dadilji. Seka Aleksić je odmah reagovala na ovakve kako i sama kaže izmišljotine i stala u zaštitu kako svoje porodice, tako i svog supruga Veljka… »
Seka besna zbog priča da je njen muž napravio dete dadilji: Sram ih bilo, neka se plaše Boga...
Kurir 31.01.2024
Na društvenim mrežama danima kruži "informacija" da je suprug Seke Aleksić napravio dete dadilji. Seka Aleksić je odmah reagovala na ovakve kako i sama kaže izmišljotine i stala u zaštitu kako svoje porodice, tako i svog supruga Veljka Piljikića… »
Mrežama kruži da je Veljko napravio sina dadilji! Seka Aleksić se oglasila - Sram bilo svakog ko mi dira brak i muža
Mondo 31.01.2024
Seka Aleksić oglasila se nakon priča da je suprug Veljko Piljikić navodno vara s dadiljom. Seka Aleksić oglasila se nakon priča da je suprug Veljko Piljikić navodno vara s dadiljom. Već neko vreme na društvenim mrežama kruži "informacija", da je… »
Vesti dana »
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 14 minutajoš 7 povezanih
Saobraćajna nesreća kod Inđije, jedna osoba poginula, druga povređena
Euronews pre 32 minutajoš 9 povezanih