Povezane vesti
(Foto) sin naših densera bio bucko, pa postao zver: Svaki mišić mu se oslikava: "Ovo sam postigao bez suplementacije i…
Blic 31.01.2024
Natalija i Sani Ibraimov, iz grupe "Trik Fx" iz braka imaju sina Dejana, koji se nikada nije eksponirao. Dok se njegovi roditelji bave javnim poslom, on je izabrao drugačiji put i njegova ljubav je sport. Naime, u tinejdžerskim danima vodio je bitku sa… »
Sin poznatih densera bio je bucko, a danas je zver: Dokazao sam suprotno onima koji su govorili da neću uspeti!
Kurir 31.01.2024
Natalija i Sani Ibraimov, iz grupe "Trik Fx" iz braka imaju sina Dejana, koji se nikada nije eksponirao. Dok se njegovi roditelji bave javnim poslom, on je izabrao drugačiji put i njegova ljubav je sport. Naime, u tinejdžerskim danima vodio je bitku sa… »
Vesti dana »
Željko Mitrović: Sto stručnjaka mi potvrdilo da Vesić nije nimalo kriv, može da radi na TV Pink
Beta pre 49 minutajoš 100 povezanih
Direktorka UKCV: Nažalost, nema boljitka kod troje teško povređenih na Železničkoj stanici
Nedeljnik pre 5 satijoš 102 povezane
Savo Manojlović: Vesićeva ostavka ništa ne rešava, hoćemo rumunski scenario Laure Kuveši
Danas pre 4 satijoš 51 povezana
Brnabić reagovala na ostavku Gorana Vesića: "To je prvi pokazatelj političke odgovornosti"
B92 pre 3 satajoš 29 povezanih