Povezane vesti
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
Politika 31.01.2024
LOS ANĐELES – Kandidat za predsednika Amerike Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo”, rekao je Kenedi… »
„Moj brak to ne bi preživeo“: Robert Kenedi odbio Trampovu ponudu da mu bude potpredsednik
Nova 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo“, rekao je Kenedi za magazin… »
Kenedi ne želi da bude Trampov potpredsednik: "Moj brak to ne bi preživeo"
Euronews 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin "Variety" na… »
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
RTV 31.01.2024
LOS ANĐELES - Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin… »
Vesti dana »
Rusija obećava 'opipljiv' odgovor ako američke rakete budu korišćene na njenoj teritoriji
BBC News pre 31 minutajoš 28 povezanih
Selektor Danske se raspričao za svoje medije, Srbi ga ništa nisu ni pitali!
Sportske.net pre 6 minutajoš 14 povezanih
Jović jedva igrao, Embid nije izveo nijedno bacanje - agonija Filadelfije
B92 pre 13 minutajoš 11 povezanih
Opozicija u Novom Sadu blokirala zgradu Tužilaštva – policija im naređuje da se sklone
N1 Info pre 7 minutajoš 3 povezane