Povezane vesti
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
Politika 31.01.2024
LOS ANĐELES – Kandidat za predsednika Amerike Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo”, rekao je Kenedi… »
„Moj brak to ne bi preživeo“: Robert Kenedi odbio Trampovu ponudu da mu bude potpredsednik
Nova 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo“, rekao je Kenedi za magazin… »
Kenedi ne želi da bude Trampov potpredsednik: "Moj brak to ne bi preživeo"
Euronews 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin "Variety" na… »
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
RTV 31.01.2024
LOS ANĐELES - Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin… »
Vesti dana »

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Nova pre 5 minutajoš 47 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na skup i šetnju do Predsedništva: Napad na jednog od nas je napad na sve nas
N1 Info pre 40 minutajoš 8 povezanih

(Zlo)upotreba asfalta u izborne svrhe: U Kosjeriću i Zaječaru sve se puši od radova
Vreme pre 9 minutajoš 14 povezanih