Povezane vesti
„Moj brak to ne bi preživeo“: Robert Kenedi odbio Trampovu ponudu da mu bude potpredsednik
Nova 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo“, rekao je Kenedi za magazin „Variety“ na… »
Kenedi ne želi da bude Trampov potpredsednik: "Moj brak to ne bi preživeo"
Euronews 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin "Variety" na… »
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
RTV 31.01.2024
LOS ANĐELES - Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin… »
Vesti dana »

Sunčano i veoma toplo vreme, ujutru od 10 do 18, tokom dana do 32 stepena
RTV pre 16 minutajoš 7 povezanih

"Šta znači biti Amerikanac": Test za dobijanje državljanstva SAD biće teži
Radio 021 pre 6 minutajoš 2 povezane

"Spremni smo da odmah sednemo za pregovarački sto" Vojska sa fronta se hitno oglasila
Alo pre 6 satijoš 2 povezane

MUP: Okupljeni u Kosjeriću ometali skup „Stop blokadama“, povređena tri policajca
Danas pre 7 satijoš 2 povezane