Povezane vesti
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
Politika 31.01.2024
LOS ANĐELES – Kandidat za predsednika Amerike Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo”, rekao je Kenedi za magazin… »
„Moj brak to ne bi preživeo“: Robert Kenedi odbio Trampovu ponudu da mu bude potpredsednik
Nova 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. „Mislim da moj brak to ne bi preživeo“, rekao je Kenedi za magazin „Variety“ na… »
Kenedi ne želi da bude Trampov potpredsednik: "Moj brak to ne bi preživeo"
Euronews 31.01.2024
Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin "Variety" na… »
Kenedi neće da bude Trampov potpredsednik: Moj brak to ne bi preživeo
RTV 31.01.2024
LOS ANĐELES - Kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi izjavio je danas da ne želi da bude potpredsednik Donaldu Trampu ukoliko on pobedi na predsedničkim izborima u novembru. "Mislim da moj brak to ne bi preživeo", rekao je Kenedi za magazin… »
Vesti dana »

Upozorenje na opasno vrijeme: Na snazi žuti i narandžasti meteoalarmi
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 39 povezanih

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 42 minutajoš 32 povezane

Starmer: Odluka Izraela o Gazi je pogrešna, pozivamo na hitno preispitivanje
RTV pre 2 satajoš 39 povezanih

Tužiteljka traži proterivanje Igora Popovića sa Kosova i Metohije i zabrana ulaska na dve godine
Nova pre 47 minutajoš 13 povezanih

U izradi je zakon o dobrobiti životinja – pošteda od bola, stresa, straha i patnje
Jugmedia pre 1 satjoš 12 povezanih