Povezane vesti
Razveo se pobednik Zvezda Granda! Pevač se oglasio na društvenim mrežama, bivša poslala brutalnu poruku!
Mondo 31.01.2024
Aleksa Perović se razveo od supruge Milice posle 6 godina braja. Aleksa Perović se razveo od supruge Milice posle 6 godina braja Nekadašnji pobednik Zvezda Granda Aleksa Perović i njegova supruga Milica prošle godine su rešili da se razvedu, a sada su na… »
"Šutne te u stomak": Razveo se Aleksa Perović, supruga mu se javno obratila nakon okončanja braka
Blic 31.01.2024
Pevač Aleksa Perović se od supruge Milice, sa kojom ima dve ćerke, rastao prošle godine. Naime, Aleksa i Milica prošle godine odlučili su da stave tačku na svoj brak, a sada je razvod i zvanično okončan. – Ja sam se danas razvela. Pozdrav za mog bivšeg… »
Vesti dana »
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Beta pre 47 minutajoš 120 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 28 povezanih
Direktor za strategiju MOL-a: Pregovori se odvijaju na tri nivoa, želimo dobar sporazum za NIS
Danas pre 47 minutajoš 46 povezanih
Tramp: Sa Sijem sam razgovarao o ukidanju sankcija firmama koje kupuju iransku naftu
RTV pre 17 minutajoš 41 povezana
Arakči: Zainteresovani smo za nastavak pregovora sa SAD samo ako i oni budu ozbiljni; Netanjahu: Režim u Iranu slabiji nego ikada pre
RTS pre 32 minutajoš 29 povezanih