Povezane vesti

Preminuo srpski pevač: "Bila je čast svirati iza tebe i biti sa tobom u bendu"

Preminuo srpski pevač: "Bila je čast svirati iza tebe i biti sa tobom u bendu"

Večernje novosti 31.01.2024
TAKMIČAR iz "Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Foto: Printksrin/Jutjub/Nikad nije kasno Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku, koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju… »
Umro pevač iz "Nikad nije kasno": Prijatelji i kolege se opraštaju od Miodraga Mije Babalja (64): "Prerano si otišao, neka…

Umro pevač iz "Nikad nije kasno": Prijatelji i kolege se opraštaju od Miodraga Mije Babalja (64): "Prerano si otišao, neka…

Blic 31.01.2024
Takmičar iz "Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju. Bila je čast svirati iza tebe i biti sa… »
Preminuo pevač iz "Nikad nije kasno" Prijatelji se sa tugom opraštaju od Miodraga Babalja

Preminuo pevač iz "Nikad nije kasno" Prijatelji se sa tugom opraštaju od Miodraga Babalja

Kurir 31.01.2024
Takmičar iz " Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju. Bila je čast svirati iza tebe i biti sa… »
Preminuo učesnik (64) emisije "Nikad nije kasno" Kolege i prijatelji se s velikim bolom opraštaju od pevača

Preminuo učesnik (64) emisije "Nikad nije kasno" Kolege i prijatelji se s velikim bolom opraštaju od pevača

Mondo 31.01.2024
Nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno", Miodrag Mijo Babalj preminuo je u 64. godini. Nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno", Miodrag Mijo Babalj preminuo je u 64. godini. Vest o smrti pevača Miodraga Babalja podeljena je na Fejsbuku… »

Vesti dana »