Povezane vesti
Preminuo srpski pevač: "Bila je čast svirati iza tebe i biti sa tobom u bendu"
Večernje novosti 31.01.2024
TAKMIČAR iz "Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Foto: Printksrin/Jutjub/Nikad nije kasno Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku, koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju… »
Umro pevač iz "Nikad nije kasno": Prijatelji i kolege se opraštaju od Miodraga Mije Babalja (64): "Prerano si otišao, neka…
Blic 31.01.2024
Takmičar iz "Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju. Bila je čast svirati iza tebe i biti sa… »
Preminuo pevač iz "Nikad nije kasno" Prijatelji se sa tugom opraštaju od Miodraga Babalja
Kurir 31.01.2024
Takmičar iz " Nikad nije kasno" Miodrag Mijo Babalj umro je u 64. godini. Naime, vest o njegovoj smrti su podelili najbliži na Fejsbuku koji se opraštaju od pevača. – Prijatelju moj, neka te anđeli čuvaju. Bila je čast svirati iza tebe i biti sa… »
Preminuo učesnik (64) emisije "Nikad nije kasno" Kolege i prijatelji se s velikim bolom opraštaju od pevača
Mondo 31.01.2024
Nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno", Miodrag Mijo Babalj preminuo je u 64. godini. Nekadašnji učesnik emisije "Nikad nije kasno", Miodrag Mijo Babalj preminuo je u 64. godini. Vest o smrti pevača Miodraga Babalja podeljena je na Fejsbuku… »
Vesti dana »
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 9 satijoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 14 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 7 satijoš 1 povezana