Povezane vesti
"Ismevali su me, prozivali, nazivali pevaljkom..." Naša pevačica zbog želje da pomogne roditeljima trpela vršnjačko…
Kurir 31.01.2024
Nataša Alimpić bila je gost emisije autora i voditelja Jovane Matić Đokić " Nije sve tako crno" i ispričala svoju životnu priču i progovorila o izuzetno teškom početku karijere . Nataša ima već 10 godina radnog staža, a pevanjem je počela da… »
"Živela sam u garaži..." Težak početak i pevanje po kafanama: Nekada sam u suzama zaspala, ali sam znala da tako mora...
Kurir 31.01.2024
Nataša Alimpić bila je gost emisije autora i voditelja Jovane Matić Đokić " Nije sve tako crno" i ispričala svoju životnu priču i progovorila o izuzetno teškom početku karijere. Nataša ima već 10 godina radnog staža, a pevanjem je počela da… »
Milionski pregledi na mrežama: Životna priča Tanje iz Velikog brata rasplakala region "Hvala ti što si nam dala snagu..."
Kurir 31.01.2024
Tatjana Jovančević, mnogima poznata kao Tanja iz Velikog brata, bila je gost podkasta " Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put javno govorila o svim životnim borbama iz kojih je izašla kao pobednik. Tatjana je u… »
Vesti dana »
Solidarnost s FDU: Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sve tri zgrade
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za decembar: Kakvo će vreme biti do kraja godine?
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Tri nuklearne elektrane Ukrajine smanjile proizvodnju nakon ruskih napada
Al Jazeera pre 2 satajoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih