Повезане вести

Председник Вучић се обраћа јавности у 13 часова

Председник Вучић се обраћа јавности у 13 часова

РТС 01.02.2024
Председник Србије Александар Вучић обратиће се јавности у петак, у 13 часова, најавила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике. Очекује се да ће председник Вучић упознати грађане о најважнијим детаљима разговора… »
Канцеларија за КиМ направила презентацију о штетности и последицама укидања динара: "Најопаснији ескалаторни корак који је…

Канцеларија за КиМ направила презентацију о штетности и последицама укидања динара: "Најопаснији ескалаторни корак који је…

Инсајдер 01.02.2024
Канцеларија за Косово и Метохију направила је и дистрибуриала дипломатским представницима документ "Забрана коришћења српске валуте (рсд) и злоупотреба евра: Инструмент Приштине за етничко чишћење Срба са Косова и Метохије" у… »
Шта је епилог разговора Вучића са амбасадорима Квинте: „Да је било сагласности, било би и саопштења“

Шта је епилог разговора Вучића са амбасадорима Квинте: „Да је било сагласности, било би и саопштења“

Н1 Инфо 01.02.2024
Ступање на снагу Уредбе косовске Централне банке којом се укида динар на територији Косова био је повод за разговор председника Србије Александра Вучића са амбасадорима земаља Квинте и шефом делегације ЕУ. Јавност, међутим… »
Вучић са амбасадором Руске Федерације: Председник Србије му се захвалио на свему - ово су детаљи састанка!

Вучић са амбасадором Руске Федерације: Председник Србије му се захвалио на свему - ово су детаљи састанка!

Правда 01.02.2024
Поновио сам захвалност Русији на подршци коју пружа поштовању територијалног интегритета Србије, навео је Вучић након састанка одржаног у Председништву Србије. Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са… »
Љепојевић: Држава може да каже да је укидање динара на КиМ црвена линија

Љепојевић: Држава може да каже да је укидање динара на КиМ црвена линија

РТВ 01.02.2024
БЕОГРАД - Спољнополитички аналитичар Синиша Љепојевић оценио је данас да Запад не реагује на одлуку привремених приштинских институција да укину динар на КиМ јер то није могло ни да се деси без Запада, да је у питању "шири… »
Познато када ће се Вучић обратити јавности

Познато када ће се Вучић обратити јавности

Данас 01.02.2024
Служба за сарадњу са медијима председника Србије објавила је саопштење када ће се Александар Вучић обратити јавности. Обраћање је најављено за петак 2. фебруар у 13 сати, у Палати Србије у Новом Београду. Обраћање се очекује… »
Вучић се састао са Боцан-Харченком

Вучић се састао са Боцан-Харченком

Данас 01.02.2024
Председник Србије Александар Вуциц и амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харценко састали су се данас у Председниству Србије. Председник се синоћ састао са представницима земаља Квинте и ЕУ, Велике Британије, Француске… »
Вучић: Обавестио сам Боцан Харченка најновијем једностраном потезу Приштине

Вучић: Обавестио сам Боцан Харченка најновијем једностраном потезу Приштине

Еуроневс 01.02.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том приликом га је обавестио о најновијем једностраном потезу Приштине.ж "Обавестио сам амбасадора Боцан-Харченка о… »
Вучић се састао са Боцан Харченком: Обаветсио сам га о најновијем једностраном потезу Приштине

Вучић се састао са Боцан Харченком: Обаветсио сам га о најновијем једностраном потезу Приштине

Телеграф 01.02.2024
Поновио сам захвалност Русији на подршци коју пружа поштовању територијалног интегритета Србије, рекао је председник. Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том… »
Вучић: Обавестио сам Боцан-Харченка о најновијем једностраном потезу Приштине

Вучић: Обавестио сам Боцан-Харченка о најновијем једностраном потезу Приштине

РТВ 01.02.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том приликом га је обавестио о најновијем једностраном потезу Приштине. "Обавестио сам амбасадора Боцан-Харченка… »
Курти се обрушио на динар

Курти се обрушио на динар

Вести онлине 01.02.2024
Након што је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти одбио предлог САД, ЕУ и земаља Квинте и одлучио се да забрана употребе динара на КиМ почне, председник Србије Александар Вучић је одржао хитан састанак са… »
"Никада нећемо одустати од свог народа" Петковић о противправним потезима Приштине: Свима је јасно да је Курти главни кривац

"Никада нећемо одустати од свог народа" Петковић о противправним потезима Приштине: Свима је јасно да је Курти главни кривац

Курир 01.02.2024
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић обратио се јавности данас поводом ситуације на КиМ и противправних потеза премијера тзв. Косова Аљбина Куртија. - Држава Србија и српски народ на Косову и Метохији налазе… »
Свака реч била би сувишна

Свака реч била би сувишна

Политика 01.02.2024
Кабинет председника Републике Србије обавестио је синоћ јавност да „неће бити никаквог саопштења са састанка који је одржао с представницима Квинте и ЕУ”. „Свака формална реч била би сувишна”, наведено је из кабинета након што… »
Дрецун: Курти се неће зауставити, најважније да му се укине било каква војна помоћ

Дрецун: Курти се неће зауставити, најважније да му се укине било каква војна помоћ

РТС 01.02.2024
Председник скупштинског одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун оцењује да је одлука Приштине о укидању динара један од најтежих удараца за Србе, али и да се Аљбин Курти неће на томе зауставити. Сматра да би он другачије… »
„Па, Срби би били богати као Јапанци“: Регионални медији о сусрету Вучића са земљама Квинте и одлуци Косова о евру и динарима…

„Па, Срби би били богати као Јапанци“: Регионални медији о сусрету Вучића са земљама Квинте и одлуци Косова о евру и динарима…

Данас 31.01.2024
О сусурету председника Србије Александра Вучић са амбасадорима земаља Квинте – Велике Британије, Француске, Италије и Немачке, и представником америчке амбасаде у Београду известили су и медији у региону. Слободна Босна пише… »
Вучић вечерас разговара са званичницима Беле куће, сутра има састанак с амбасадором Русије (фото)

Вучић вечерас разговара са званичницима Беле куће, сутра има састанак с амбасадором Русије (фото)

Блиц 31.01.2024
Председник Србије Александар Вучић, после вечерашњег састанка са представницима Квинте и ЕУ, разговараће и са високим званичницима из администрације америчког председника Џозефа Бајдена, а поводом одлуке власти у Приштини да од… »
"Никада тежем састанку нисам присуствовао": Петар Петковић након састанка Вучића са амбасадорима земаља Квинте: Свима је…

"Никада тежем састанку нисам присуствовао": Петар Петковић након састанка Вучића са амбасадорима земаља Квинте: Свима је…

Блиц 31.01.2024
Директор Канцеларије за Косово и Метохију, Петар Петковић изјавио је вечерас да никад тежем састанку није присуствовао него што је био данашњи председника Србије Александра Вучића и амбасадора земаља Квинте, као и да је свима у… »
Петковић о састанку са Квинтом: Свима јасно да је Курти главни кривац, Срби апсолутно угрожени

Петковић о састанку са Квинтом: Свима јасно да је Курти главни кривац, Срби апсолутно угрожени

Данас 31.01.2024
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је вечерас, након састанка председника Србије Александра Вучића са амбасадорима земаља Квинте у згради Председништва због укидања употребе динара на… »

Вести дана »