Повезане вести

"Ишчупаше га из мог срца, зашто?" Јецаји Сашине мајке парају небо, потресни призор на сахрани мушкарца убијеног у Добоју

"Ишчупаше га из мог срца, зашто?" Јецаји Сашине мајке парају небо, потресни призор на сахрани мушкарца убијеног у Добоју

Курир 01.02.2024
Бројни грађани окупили су на гробљу Шушњари где ће данас бити сахрањен Саша Кулишић, који је брутално убијен. Подсетимо, Кулишић је убијен на изразито свиреп начин. Због убиства ухапшена је његова супруга Андреа Кајганић и… »
Данас сахрањују Сашу, брутално убијеног у Добоју: Супруга и њен љубавник (19) осумњичени за злочин

Данас сахрањују Сашу, брутално убијеног у Добоју: Супруга и њен љубавник (19) осумњичени за злочин

Телеграф 01.02.2024
Репортери Телеграфа јуче су стигли у Добој, где су са људима из овог града разговарали о овом свирепом злочину. Саша Кулишић који је брутално убијен у Добоју биће сахрањен данас на градском гробљу. Осумњичени су његова… »
Везан, убачен у пртљажник, а затим избоден: Сахрањен свирепо убијени С. К. (46)

Везан, убачен у пртљажник, а затим избоден: Сахрањен свирепо убијени С. К. (46)

Политика 01.02.2024
За овај злочин осумњичени су његова супруга А. К. (33) и Д. Л. (19). Велики број грађана скупио се данас у Добоју да на вечни починак испрати свирепо убијеног С. К. (46). За овај злочин осумњичени су његова супруга А. К. (33)… »
"Убише ми Сашу, ишчупаше га из мог срца": Неутешна мајка на сахрани сина којег су убили жена и њен тинејџер љубавник…

"Убише ми Сашу, ишчупаше га из мог срца": Неутешна мајка на сахрани сина којег су убили жена и њен тинејџер љубавник…

Блиц 01.02.2024
Бројни грађани окупили су на гробљу Шушњари где ће данас бити сахрањен Саша Кулишић, а који је брутално убијен. Подсетимо, Кулишић је убијен на изразито свиреп начин. Због убиства ухапшена је његова супруга Андреа Кајганић и… »
Омамљен, изведен из куће и убијен

Омамљен, изведен из куће и убијен

Политика 01.02.2024
Осумњичени супруга и њен пријатељ, прељуба могући мотив злочина. У Добоју је свирепо убијен С. К. (46), а за овај злочин осумњичени су његова супруга А. К. (33) и Д. Л. (19), јављају медији. Полиција је ухапсила… »
Тинејџера убицу из Добоја штити закон: Осумњичени данас пред тужиоцем, а ево због чега љубавнику жене убијеног Саше не…

Тинејџера убицу из Добоја штити закон: Осумњичени данас пред тужиоцем, а ево због чега љубавнику жене убијеног Саше не…

Блиц 01.02.2024
Добојско тужилаштво, односно поступајући тужилац данас ће након саслушања одлучити да ли ће затражити одређивање притвора Андреи Кајганић (33) и њеном саучеснику у бруталном убиству Дражену Лазаревићу (19). Они су осумњичени… »
"Дошла сам да видим лице жене која ми је одузела оца": Ћерка мучки убијеног Саше Кулишића била испред Тужилаштва када су…

"Дошла сам да видим лице жене која ми је одузела оца": Ћерка мучки убијеног Саше Кулишића била испред Тужилаштва када су…

Блиц 31.01.2024
Осумњичени за убиство Добојлије Саше К. (46), његова супруга Андреа К. (32) и њен љубавник Дражен Л. (19), предати су у тужилаштво поменутог града, а испред поменуте институције била је кћерка жртве Т. К. Осумњичени за… »
"Треба ли коме ситно, легла плата": Саучесник (19) Сашине жене се дан пре злочина хвалио великом свотом новца (фото)

"Треба ли коме ситно, легла плата": Саучесник (19) Сашине жене се дан пре злочина хвалио великом свотом новца (фото)

Блиц 31.01.2024
Осумњичени за брутално убиство Саше К, Дражен Л. (19), дан пре злочина објавио је Инстаграм стори на којем се види већа количина новца. Он је у објави на којој се види више хиљада марака (евра) написао: “Треба ли коме ситно… »

Вести дана »