Povezane vesti

Micić blistao protiv Denvera, pa poručio: Pomalo je i smešno da toliko slušam mlade igrače – naš stil je specifičan

Micić blistao protiv Denvera, pa poručio: Pomalo je i smešno da toliko slušam mlade igrače – naš stil je specifičan

Nova 01.02.2024
Vasilije Micić imao je najbolju partiju u NBA ligi, bar za sada, pošto je u pobedi Oklahome nad Denverom (105:100) ubacio 12 poena uz pet asistencija i dva skoka. Srpski plejmejker je posle trijumfa nad Denverom prisustvovao konferenciji za medije, gde… »
Micić prizeman: ‘Ništa posebno, samo sam pokušao da igram svoju igru!’ (video)

Micić prizeman: ‘Ništa posebno, samo sam pokušao da igram svoju igru!’ (video)

Hot sport 01.02.2024
‘Znao sam da nam nedostaju važni igrači i srećan sam što sam pomogao ekipi danas.’ Košarkaši Oklahome pobedili su ekipu Denver Nagetsa rezutatom 105:100 u velikom derbiju NBA lige. Srpski reprezentativac Vasilije Micić odigrao je odličan meč… »
Sjajno veče Micića: Oklahoma iskoristila odsustvo Jokića i savladala Denver

Sjajno veče Micića: Oklahoma iskoristila odsustvo Jokića i savladala Denver

Euronews 01.02.2024
Tek drugi put u tekućoj sezoni srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio u sastavu Denvera i to zbog bola u leđima, pa je aktuelni šampion pretrpeo poraz na gostovanju Oklahomi - 100:105. Sjajan na tom susretu bio je drugi reprezentativac "orlova"… »
Denver poražen od Oklahome: Nagetsi bez Jokića, Micić odigrao meč na vrhnunskom nivou! (video)

Denver poražen od Oklahome: Nagetsi bez Jokića, Micić odigrao meč na vrhnunskom nivou! (video)

Hot sport 01.02.2024
Ipak je jedan Srbin obeležio meč. Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su Oklahome rezutatom 105:100 u velikom derbiju NBA lige. Tim iz Kolorada morao je da bije svoju bitku bez Nikole Jokića zbog povrede leđa, dok je sa druge strane Vasilije Micić… »
Nećemo da pričamo dok ne dođe vasa! Micićevi saigrači počeli da laju pred TV kamerama! (video)

Nećemo da pričamo dok ne dođe vasa! Micićevi saigrači počeli da laju pred TV kamerama! (video)

Mondo 01.02.2024
Vasilije Micić se jako dobro slaže sa saigračima u Oklahomi, iako ove sezone ne igra mnogo. Vasilije Micić se jako dobro slaže sa saigračima u Oklahomi, iako ove sezone ne igra mnogo. Srpski reprezentativac Vasilije Micić odigrao je prethodne noći… »
Oklahoma pobedila Denver, 12 poena Micića

Oklahoma pobedila Denver, 12 poena Micića

Radio sto plus 01.02.2024
Oklahomu je predvodio Šej Gildžes-Aleksander sa 34 poena uz sedam poena i pet skokova, a Čet Holmgren dodao je 18 poena, 13 skokova i pet blokada. Srpski košarkaš Vasilije Micić postigao je 12 poena i imao je pet asistencija i dva skoka, a sa 12… »
Trojka uz zvuk sirene, ubitačni prodori i sjajne asistencije - Srbin odigrao najbolji meč u sezoni: Najbolji potezi Vase…

Trojka uz zvuk sirene, ubitačni prodori i sjajne asistencije - Srbin odigrao najbolji meč u sezoni: Najbolji potezi Vase…

Kurir 01.02.2024
Iskusni plejmejker blistao je na meču protiv Denvera... Na najbolji mogući način Vasilije Micić iskoristio je priliku koju je dobio na utakmici protiv Denver Nagetsa. Oklahoma je u derbiju Zapada savladala tim iz Kolorada rezultatom 105:100, a iskusni… »

Vesti dana »