Повезане вести
Мицић блистао против Денвера, па поручио: Помало је и смешно да толико слушам младе играче – наш стил је специфичан
Нова 01.02.2024
Василије Мицић имао је најбољу партију у НБА лиги, бар за сада, пошто је у победи Оклахоме над Денвером (105:100) убацио 12 поена уз пет асистенција и два скока. Српски плејмејкер је после тријумфа над Денвером присуствовао… »
Мицић приземан: ‘Ништа посебно, само сам покушао да играм своју игру!’ (видео)
Хот спорт 01.02.2024
‘Знао сам да нам недостају важни играчи и срећан сам што сам помогао екипи данас.’ Кошаркаши Оклахоме победили су екипу Денвер Нагетса резутатом 105:100 у великом дербију НБА лиге. Српски репрезентативац Василије Мицић одиграо је… »
Сјајно вече Мицића: Оклахома искористила одсуство Јокића и савладала Денвер
Еуроневс 01.02.2024
Тек други пут у текућој сезони српски кошаркаш Никола Јокић није био у саставу Денвера и то због бола у леђима, па је актуелни шампион претрпео пораз на гостовању Оклахоми - 100:105. Сјајан на том сусрету био је други… »
Денвер поражен од Оклахоме: Нагетси без Јокића, Мицић одиграо меч на врхнунском нивоу! (видео)
Хот спорт 01.02.2024
Ипак је један Србин обележио меч. Кошаркаши Денвер Нагетса поражени су Оклахоме резутатом 105:100 у великом дербију НБА лиге. Тим из Колорада морао је да бије своју битку без Николе Јокића због повреде леђа, док је са друге… »
Нећемо да причамо док не дође васа! Мицићеви саиграчи почели да лају пред ТВ камерама! (видео)
Мондо 01.02.2024
Василије Мицић се јако добро слаже са саиграчима у Оклахоми, иако ове сезоне не игра много. Василије Мицић се јако добро слаже са саиграчима у Оклахоми, иако ове сезоне не игра много. Српски репрезентативац Василије Мицић одиграо… »
Оклахома победила Денвер, 12 поена Мицића
Радио сто плус 01.02.2024
Оклахому је предводио Шеј Гилџес-Александер са 34 поена уз седам поена и пет скокова, а Чет Холмгрен додао је 18 поена, 13 скокова и пет блокада. Српски кошаркаш Василије Мицић постигао је 12 поена и имао је пет асистенција и… »
Тројка уз звук сирене, убитачни продори и сјајне асистенције - Србин одиграо најбољи меч у сезони: Најбољи потези Васе…
Курир 01.02.2024
Искусни плејмејкер блистао је на мечу против Денвера... На најбољи могући начин Василије Мицић искористио је прилику коју је добио на утакмици против Денвер Нагетса. Оклахома је у дербију Запада савладала тим из Колорада… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 6 минутајош 5 повезаних
Магловито јутро у Србији, понегде очекује се слаба киша: Највиша дневна до 12 степени
Телеграф пре 2 сатајош 5 повезаних