Povezane vesti

Stanojević za Betu: Neće biti razgovora o formiranju vlasti u Beogradu

Stanojević za Betu: Neće biti razgovora o formiranju vlasti u Beogradu

Beta 01.02.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas iz naroda" Dragan Stanojević izjavio je danas da niko iz tog pokreta nije razgovarao sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o formiranju vlasti u Beogradu i da razgovora na tu temu neće ni biti. Stanojević je agenciji Beta… »
Nije isključeno da neko iz „Mi-glas iz naroda“ proda svoj mandat: Dragan Stanojević, osnivač pokreta, o budućoj…

Nije isključeno da neko iz „Mi-glas iz naroda“ proda svoj mandat: Dragan Stanojević, osnivač pokreta, o budućoj…

Danas 01.02.2024
Jedan od osnivača „Mi-glas iz naroda“ Dragan Stanojević izjavio je danas da niko iz tog pokreta nije razgovarao sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o formiranju vlasti u Beogradu i da razgovora na tu temu neće ni biti. Stanojević je agenciji Beta… »
Stanojević: Neće biti razgovora o formiranju vlasti u Beogradu

Insajder 01.02.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas iz naroda" Dragan Stanojević izjavio je u četvrtak, 1. februara, da niko iz tog pokreta nije razgovarao sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o formiranju vlasti u Beogradu i da razgovora na tu temu neće ni biti. Stanojević… »
Saradnici Branimira Nestorovića tvrde da niko od njih nije pregovarao sa SNS

Saradnici Branimira Nestorovića tvrde da niko od njih nije pregovarao sa SNS

Nova 01.02.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas iz naroda" Dragan Stanojević izjavio je da niko iz tog pokreta nije razgovarao sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o formiranju vlasti u Beogradu i da razgovora na tu temu neće ni biti. Stanojević je agenciji Beta kazao da… »

Novi magazin 01.02.2024
Jedan od osnivača "Mi-glas iz naroda" Dragan Stanojević izjavio je danas da niko iz tog pokreta nije razgovarao sa Srpskom naprednom strankom (SNS) o formiranju vlasti u Beogradu i da razgovora na tu temu neće ni biti. Stanojević je agenciji Beta… »
Gradska vlast zavisi od njihovog dogovora! Šta se dešava u Nestorovićevom pokretu, hoće li biti novih izbora?

Gradska vlast zavisi od njihovog dogovora! Šta se dešava u Nestorovićevom pokretu, hoće li biti novih izbora?

Mondo 01.02.2024
Ko su ti ljudi? Na spisku su pored njih dvojice, još i Vesna Jakić, Borislav Antonijević, Katarina Kovačević, Slobodan Đurašinović. Ko su ti ljudi? Na spisku su pored njih dvojice, još i Vesna Jakić, Borislav Antonijević, Katarina Kovačević… »
Prozivke, optužbe i video snimci: Osvojili su "ključ" za Beograd, ali neće svi na ista vrata: Jerković i Nestorović…

Prozivke, optužbe i video snimci: Osvojili su "ključ" za Beograd, ali neće svi na ista vrata: Jerković i Nestorović…

Blic 01.02.2024
Dvojica lekara, dva mašinska inženjera, preduzetnik i elektrotehničar pogona praktično imaju "zlatan glas" jer od njih zavisi da li će u Beogradu biti formirana nova većina ili će se ipak ići na nove izbore. Svih šestoro su odbornici liste "Mi -… »

Vesti dana »