Повезане вести
Станојевић: Неће бити разговора о формирању власти у Београду
Инсајдер 01.02.2024
Један од оснивача "Ми-глас из народа" Драган Станојевић изјавио је у четвртак, 1. фебруара, да нико из тог покрета није разговарао са Српском напредном странком (СНС) о формирању власти у Београду и да разговора на ту тему неће… »
Сарадници Бранимира Несторовића тврде да нико од њих није преговарао са СНС
Нова 01.02.2024
Један од оснивача "Ми-глас из народа" Драган Станојевић изјавио је да нико из тог покрета није разговарао са Српском напредном странком (СНС) о формирању власти у Београду и да разговора на ту тему неће ни бити. Станојевић је… »
Станојевић: Неће бити разговора о формирању власти у Београду
Нови магазин 01.02.2024
Један од оснивача "Ми-глас из народа" Драган Станојевић изјавио је данас да нико из тог покрета није разговарао са Српском напредном странком (СНС) о формирању власти у Београду и да разговора на ту тему неће ни бити. Станојевић… »
Градска власт зависи од њиховог договора! Шта се дешава у Несторовићевом покрету, хоће ли бити нових избора?
Мондо 01.02.2024
Ко су ти људи? На списку су поред њих двојице, још и Весна Јакић, Борислав Антонијевић, Катарина Ковачевић, Слободан Ђурашиновић. Ко су ти људи? На списку су поред њих двојице, још и Весна Јакић, Борислав Антонијевић… »
Прозивке, оптужбе и видео снимци: Освојили су "кључ" за Београд, али неће сви на иста врата: Јерковић и Несторовић "свирали"…
Блиц 01.02.2024
Двојица лекара, два машинска инжењера, предузетник и електротехничар погона практично имају "златан глас" јер од њих зависи да ли ће у Београду бити формирана нова већина или ће се ипак ићи на нове изборе. Свих шесторо су… »
Вести дана »
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 33 минутајош 32 повезане
Нове максималне цене горива у Србији: евродизел 198, бензин 182 динара по литру
Наслови.аи пре 14 минутајош 39 повезаних
Гунвор повлачи понуду за куповину имовине Лукоила, укључујући фирме у Србији, након америчких санкција
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Невероватни призори на српској планини: Веје снег, не види се "прст пред оком" (Видео)
Мондо пре 31 минутајош 30 повезаних