Povezane vesti
APR pustio u rad portal „Ažuriranje evidencije obveznika”
Kamatica 01.02.2024
Rad u aplikaciji za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, kojoj se pristupa putem internet stranice Agencije za privredne registre (APR), odnosno putem posebnog informacionog sistema (PIS APR) omogućen je korisnicima… »
APR pustio u rad eksterni portal „Ažuriranje evidencije obveznika”
Politika 01.02.2024
Putem tog portala obveznici dostavljanja finansijskih izveštaja mogu da dostave reklamacije, ukoliko podaci u toj evidenciji nisu ažurni. Rad u aplikaciji za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja za 2023. godinu, kojoj se pristupa putem… »
APR pokrenuo aplikaciju za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja
Radio 021 01.02.2024
Agencija za privredne registre (APR) saopštila je da je korisnicima omogućen rad u aplikaciji za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja za 2023. godinu. Aplikaciji se pristupa posredstvom posebnog informacionog sistema, a na internet… »
Vesti dana »

Nastavljeno suđenje SNS "junacima", oni negiraju krivicu da su devojci lomili vilicu
Novi magazin pre 2 satajoš 61 povezana

Novi UDžBENICI od nacionalnog značaja postaju obavezni? Evo šta to znači za đake i roditelje
Dnevnik pre 3 satajoš 14 povezanih

Studenti koji blokiraju FTN: Odluka o asinhronoj nastavi doneta bez uvažavanja studentskih stavova
Radio 021 pre 4 satijoš 20 povezanih

Medinski: Nije Umerov zvao mene, već sam ja pozvao njega da se dogovorimo oko mesta i vremena za razmenu memoranduma
Politika pre 41 minutajoš 62 povezane