Povezane vesti
Bila sam podstanar i samohrana majka bez dinara! Kaja o najtežim trenucima - Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa
Mondo 01.02.2024
Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je jaka i da nikada nije odustala od svojih ciljeva već se hrabro borila. Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je… »
"Bila sam samohrana majka bez dinara" Kaja o najtežem periodu u životu: Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa...
Kurir 01.02.2024
Katarina Ostojić, poznatija kao Kaya, rođena je 1983. godine u Užicu, a svoju profesionalu karijeru započela je 2004. godine kada se pojavila na festivalu „Sunčane skale“. Malo ko zna, da je sa samo 11 godine snimila duet sa DJ Ristanom. Pesma je postala… »
Vesti dana »
"Završićemo posao vrlo brzo": Tramp u obraćanju naveo šta je sve Amerika "uništila u Iranu"
N1 Info pre 15 minutajoš 36 povezanih
Džez na Jokićev način: Peti tripl-dabl u poslednjih 12 dana, Marej vodio Denver do pobede!
Hot sport pre 29 minutajoš 38 povezanih
Vozačima se savetuje dodatni oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sa snegom: Najviša dnevna temperatura do 14 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih