Povezane vesti
Bila sam podstanar i samohrana majka bez dinara! Kaja o najtežim trenucima - Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa
Mondo 01.02.2024
Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je jaka i da nikada nije odustala od svojih ciljeva već se hrabro borila. Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je… »
"Bila sam samohrana majka bez dinara" Kaja o najtežem periodu u životu: Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa...
Kurir 01.02.2024
Katarina Ostojić, poznatija kao Kaya, rođena je 1983. godine u Užicu, a svoju profesionalu karijeru započela je 2004. godine kada se pojavila na festivalu „Sunčane skale“. Malo ko zna, da je sa samo 11 godine snimila duet sa DJ Ristanom. Pesma je postala… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum o Ukrajini: konstruktivni razgovori i najave sankcija
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 65 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 37 minutajoš 179 povezanih