Povezane vesti
Bila sam podstanar i samohrana majka bez dinara! Kaja o najtežim trenucima - Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa
Mondo 01.02.2024
Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je jaka i da nikada nije odustala od svojih ciljeva već se hrabro borila. Katarina Kaja Ostojić govorila je o najtežim trenucima u životu, ali i dokazala koliko je… »
"Bila sam samohrana majka bez dinara" Kaja o najtežem periodu u životu: Snalazila sam se uz pomoć štapa i kanapa...
Kurir 01.02.2024
Katarina Ostojić, poznatija kao Kaya, rođena je 1983. godine u Užicu, a svoju profesionalu karijeru započela je 2004. godine kada se pojavila na festivalu „Sunčane skale“. Malo ko zna, da je sa samo 11 godine snimila duet sa DJ Ristanom. Pesma je postala… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Sadističkim metodama nas muče": Dekan za "Blic" otkrio šta rade studenti ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Hiljadu puta puštaju istu melodiju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć! (video)
Blic pre 6 minutajoš 1 povezana

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 41 minutajoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 8 satijoš 2 povezane