Povezane vesti
"Pitao je odmah za moj bakšiš": Ovako je pevačicu osvojio muž, decenijama su u braku, a evo kako je sve počelo: "Nisam…
Blic 01.02.2024
Pevačica Vera Matović uživa u dugogodišnjem skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom koga je upoznala na neobičan način. Ona je ispričala kako je izgledao njihov sudbinski susret. - Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I mene je moj… »
"Pitao je za moj bakšiš" Vera Matović otkrila kako je upoznala supruga: Nije ni slutila da će harmonikaš biti ljubav…
Kurir 01.02.2024
Vera Matović uživa u dugogodišnjem skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom koga je upoznala na neverovatan način. Iako prvo nije verovala da će se zaljubiti u njega, sudbina je učinila svoje. – Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Građevinski investitor i tajkun zavodiće red na Bliskom istoku: Preživeo atentat sa Trampom, dobio važnu funkciju
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane