Povezane vesti
"Pitao je odmah za moj bakšiš": Ovako je pevačicu osvojio muž, decenijama su u braku, a evo kako je sve počelo: "Nisam…
Blic 01.02.2024
Pevačica Vera Matović uživa u dugogodišnjem skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom koga je upoznala na neobičan način. Ona je ispričala kako je izgledao njihov sudbinski susret. - Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I mene je moj… »
"Pitao je za moj bakšiš" Vera Matović otkrila kako je upoznala supruga: Nije ni slutila da će harmonikaš biti ljubav…
Kurir 01.02.2024
Vera Matović uživa u dugogodišnjem skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom koga je upoznala na neverovatan način. Iako prvo nije verovala da će se zaljubiti u njega, sudbina je učinila svoje. – Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I… »
Vesti dana »
Eurostat: Svaka treća žena u EU doživela je rodno zasnovano nasilje
N1 Info pre 6 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 1 satjoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 4 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih