Повезане вести
"Изашао сам из аута, то што сам видео било је страшно": Ђорђе Давид на ивици суза, проговорио о несрећи у којој је погинула…
Блиц 01.02.2024
Рокер Ђорђе Давид пролази кроз тежак период након што је недавно доживео саобраћајну несрећу у Северној Македонији. Ђорђе Давид је стигао у Београд, а данас одржава конференцију за медије поводом немилог догађаја када је рокер на… »
"Једва чекам да се сретнем са мужем убијене жене": Ђорђе Давид открио детаље стравичне саобраћајке: "Свака реч може бити…
Блиц 01.02.2024
Рокер Ђорђе Давид одржао је данас конференцију за медије након немилог догађаја када је усмртио жену на аутопуту у Северној Македонији. Ђорђе Давид је том приликом открио да ли се чуо са члановима породице погинуле жене. - Ни са… »
(Фото): Ђорђе Давид први пут у јавности након што је усмртио жену на аутопуту: Рокер дошао колима на конференцију, крије се…
Блиц 01.02.2024
Рокер Ђорђе Давид појавио се данас први пут у јавности након немилог догађаја када је усмрти жену на аутопуту у Северној Македонији. Наиме, рокер данас одржава конференцију за домаће медије. Њега смо усликали када је дошао… »
(Папарацо) Ђорђе Давид сам самцат у шопинг центру: Ухватили смо рокера након што се вратио у Београд - ужурбано хода, а ево…
Блиц 31.01.2024
Рокер Ђорђе Давид пролази кроз тежак период након што је недавно доживео саобраћајну несрећу у Северној Македонији. Ђорђе Давид је стигао у Београд, а њега је сада папарацо "Блица" ухватио у једном тржном центру у Боограду… »
Вести дана »
Божић: Нападач на екипу Н1 код Ћациленда највероватније особа осуђена због убиства 1997. године
Недељник пре 5 минутајош 31 повезана
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 3 сатајош 30 повезаних
Ванредна ситуација проглашена у Врању због изливања Јужне Мораве и ризика од поплава
Наслови.аи пре 2 сатајош 27 повезаних