Povezane vesti
"Izašao sam iz auta, to što sam video bilo je strašno": Đorđe David na ivici suza, progovorio o nesreći u kojoj je poginula…
Blic 01.02.2024
Roker Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Đorđe David je stigao u Beograd, a danas održava konferenciju za medije povodom nemilog događaja kada je roker na autoputu usmrtio ženu u… »
"Jedva čekam da se sretnem sa mužem ubijene žene": Đorđe David otkrio detalje stravične saobraćajke: "Svaka reč može biti…
Blic 01.02.2024
Roker Đorđe David održao je danas konferenciju za medije nakon nemilog događaja kada je usmrtio ženu na autoputu u Severnoj Makedoniji. Đorđe David je tom prilikom otkrio da li se čuo sa članovima porodice poginule žene. - Ni sa kim se nisam čuo od… »
(Foto): Đorđe David prvi put u javnosti nakon što je usmrtio ženu na autoputu: Roker došao kolima na konferenciju, krije se…
Blic 01.02.2024
Roker Đorđe David pojavio se danas prvi put u javnosti nakon nemilog događaja kada je usmrti ženu na autoputu u Severnoj Makedoniji. Naime, roker danas održava konferenciju za domaće medije. Njega smo uslikali kada je došao kolima, imao je naočare za… »
(Paparaco) Đorđe David sam samcat u šoping centru: Uhvatili smo rokera nakon što se vratio u Beograd - užurbano hoda, a evo…
Blic 31.01.2024
Roker Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Đorđe David je stigao u Beograd, a njega je sada paparaco "Blica" uhvatio u jednom tržnom centru u Boogradu. Naime, roker je bio sam… »
Vesti dana »
Olga Danilović bez šanse na Australijan openu: Zaustavila je treća teniserka sveta, ali još ne pakuje kofere
Mondo pre 11 minutajoš 14 povezanih
Drama iznad Atlantika! Pokvario se Trampov avion na putu za Davos
Sputnik pre 11 minutajoš 10 povezanih
Šta su 'Mrdićevi pravosudni zakoni' u Srbiji i šta ako budu usvojeni
Radio 021 pre 12 minutajoš 4 povezane