Povezane vesti
Prva reakcija Breskvice na negativne komentare: Napali je da joj je pesma za PZE ’24 „genocidna“, evo šta je imala da poruči…
Nova 01.02.2024
U medijima se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice. Pevačica je sada istakla da je loši komentari ne dotiču, i da je navikla da ih uvek ima kada ona nešto objavi. „To je normalno, pogotovo za mene. Uvek… »
Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim: Breskvica se oglasila nakon napada zbog pesme za "pze 2024"
Večernje novosti 01.02.2024
U MEDIJIMA se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, ona se tim povodom do sada nije oglašavala, a sada je rešila da prekine ćutnju. Foto: Printskrin Naime, pevačica je istakla da je loši komentari ne… »
"Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim": Breskvica se oglasila prvi put nakon napada na nju zbog…
Blic 01.02.2024
Na zvaničnom Jutjub kanalu "RTS Pesma Evrovizije" izašlo je svih 28 kompozicija koje su u trci za predstavnika Srbije na "Pesmi Evrovizije". U medijima se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, ona se tim… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 27 minutajoš 29 povezanih

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
Novi magazin pre 37 minutajoš 24 povezane

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 48 minutajoš 27 povezanih

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 41 povezana

Od vikenda kreću paklene temperature, biće i do 40 stepeni: Ova 4 grada u Srbiji biće najtoplija
Mondo pre 52 minutajoš 47 povezanih