Povezane vesti

Prva reakcija Breskvice na negativne komentare: Napali je da joj je pesma za PZE ’24 „genocidna“, evo šta je imala da…

Prva reakcija Breskvice na negativne komentare: Napali je da joj je pesma za PZE ’24 „genocidna“, evo šta je imala da…

Nova 01.02.2024
U medijima se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice. Pevačica je sada istakla da je loši komentari ne dotiču, i da je navikla da ih uvek ima kada ona nešto objavi. „To je normalno, pogotovo za mene… »
Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim: Breskvica se oglasila nakon napada zbog pesme za "pze 2024"

Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim: Breskvica se oglasila nakon napada zbog pesme za "pze 2024"

Večernje novosti 01.02.2024
U MEDIJIMA se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, ona se tim povodom do sada nije oglašavala, a sada je rešila da prekine ćutnju. Foto: Printskrin Naime, pevačica je istakla da je loši komentari ne… »
"Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim": Breskvica se oglasila prvi put nakon napada na nju zbog…

"Komentari su besmisleni, uvek nastane haos kad ja nešto izbacim": Breskvica se oglasila prvi put nakon napada na nju zbog…

Blic 01.02.2024
Na zvaničnom Jutjub kanalu "RTS Pesma Evrovizije" izašlo je svih 28 kompozicija koje su u trci za predstavnika Srbije na "Pesmi Evrovizije". U medijima se digla velika bura oko pesme "Gnezdo orlovo" Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, ona se… »

Vesti dana »