Povezane vesti
"Rekli su mi da sam sebi stavio metak u čelo!" Prvo obraćanje Đorđa Davida nakon što je pokosio ženu: "Loše sam..."
Mondo 01.02.2024
Đorđe David održao je konferenciju za novinare nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, kada je usmrtio ženu nakon sudara na auto-putu. Đorđe David održao je konferenciju za novinare nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, kada je… »
Đorđe David pokazao povrede: Muzičar na konferenciju došao sa šavovima na ruci: "To je od šoferke koja je pukla"
Blic 01.02.2024
Roker Đorđe David danas je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o detaljima nesreće koja se dogodila na auto-putu u Severnoj Makedoniji. Đorđe David je u studiju u Košutnjaku došao sa zavijenom levom rukom što je posledica povreda koje je… »
Vesti dana »
Ovako je Nemačka ispala od Paragvaja: Pogledajte najluđe penale na Svetskom prvenstvu
Mondo pre 15 minutajoš 29 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 3 satajoš 12 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šok za šokom! Šta se ovo dešava u Meksiku?
Večernje novosti pre 30 minutajoš 3 povezane